Η τάση που λάτρευαν οι γιαγιάδες μας επιστρέφει στη διακόσμηση

Το China blue φέρνει το πιο ρετρό αλλά και μοντέρνο στιλ στον χώρο μας.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017
Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Το να βλέπουμε αντικείμενα, μοτίβα και τάσεις που κυριαρχούσαν στο παρελθόν και κάποια στιγμή θεωρήθηκαν έως και ντεμοντέ να επιστρέφουν στη μόδα, είναι κάτι που προσωπικά αγαπώ πάρα πολύ. 

Πράγματα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στα σπίτια των γιαγιάδων μας και παλιότερα μας φαίνονταν ξεπερασμένα, μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι και μας κάνουν να τα αγαπήσουμε. Ένα από αυτά είναι και το παραδοσιακό China blue pattern. 

Η κλασική ποσελάνη σε λευκό και μπλε χρώμα, ένα μοτίβο που έχει εντυπωθεί στη μνήμη μας χάρη στα "κουζινικά" των γιαγιάδων μας, επιστρέφει δυναμικά και δίνει ένα ρετρό στίγμα στον χώρο μας, αλλά με πιο φρέσκια οπτική. 

9 photos

Εκτός λοιπόν από την κλασική τους χρήση σε βάζα και σκεύη μαγειρικής, όπως είδαμε προηγουμένως, στην παραπάνω gallery μπορείτε να δείτε μερικούς ακόμα ευφάνταστους τρόπους για να εντάξετε αυτό το pattern στο σπίτι σας με υπέροχο και πολύ μοντέρνο τρόπο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ| ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ| HOME TIPS| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜ
MORE FOR YOU