Το καλοκαιρινό ύφασμα που μπορεί να διακοσμήσει όλο το σπίτι

Είναι κατάλληλο για όλο τον χρόνο, έχει όμως συνδεθεί ιδιαίτερα με το καλοκαίρι.

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Το λινό είναι ένα ύφασμα που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη διακόσμηση του σπιτιού (και όχι μόνο – τα ρούχα είναι μια ακόμα περίπτωση) και είναι κατάλληλο για όλο τον χρόνο, έχει όμως συνδεθεί ιδιαίτερα με το καλοκαίρι.

Φέτος, το λινό κάνει μια δυναμική επιστροφή και το βλέπουμε όλο και περισσότερο να αποτελεί κομμάτι της διακόσμησης των μοντέρνων χώρων.

Το λινό είναι κομψό, χωρίς να είναι επιτηδευμένο, είναι μαλακό και ταυτόχρονα αιχμηρό και η τιμή του το κάνει ιδανική επιλογή για όσους θέλουν μια ανανέωση στον χώρο τους, καθώς δεν είναι ακριβό. Παράλληλα, ταιριάζει σχεδόν με κάθε υπάρχουσα διακόσμηση και έτσι δεν χρειάζεται να αλλάξετε ολόκληρο τον χώρο, απλώς να το εντάξετε μέσα σε όσα ήδη έχετε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: Οι ιδανικές αποχρώσεις για μικρά υπνοδωμάτια

12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΩΡΟΥ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ| ΛΙΝΟ
MORE FOR YOU