Έτσι θα φτιάξουμε ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι μας

Τα καλοκαιρινά βράδια θέλουν ρομαντισμό.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017
Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Όσο ακόμα βρισκόμαστε στην πόλη πριν τις διακοπές, αλλά και μετά την επιστροφή μας, το να περνάμε τα βράδια μας χαλαρά στο μπαλκόνι είναι μια ωραία και ιδιαίτερα ρομαντική "πολυτέλεια" που μπορούμε να απολαύσουμε, ειδικά αν έχουμε φροντίσει να διαμορφώσουμε κατάλληλα τον χώρο. 

Η ατμόσφαιρα άλλωστε είναι το παν και όταν υπάρχει ένας τόσο εύκολος τρόπος για να δώσουμε μια πιο όμορφη εικόνα στη βεράντα ή τον κήπο μας, γιατί να μην το κάνουμε; Σύμμαχός μας είναι κάτι που μπορούμε να βρούμε πολύ εύκολα και οικονομικά, το οποίο όμως θα δώσει ένα μαγικό αποτέλεσμα στις βραδιές μας.

Για πιο έντονο εφέ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα περισσότερα.

Ο λόγος για τα κλασικά fairy lights, τα μικρά αυτά διακοσμητικά φωτάκια που έχουμε συνδέσει κυρίως με τα Χριστούγεννα, να που όμως είναι μια υπέροχη ιδέα διακόσμησης και για την καλοκαιρινή περίοδο.

9 photos

Είτε σε σειρές περασμένες από τη μία άκρη στην άλλη, είτε στολισμένα σε ένα σημείο, μπορούν να δώσουν μια relaxed εικόνα στον χώρο μας και να τον κάνουν να δείχνει πιο ρομαντικός. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΗΠΟΣ| ΦΩΤΑ| ΒΕΡΑΝΤΑ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ DECOR| ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΩΤΑ
MORE FOR YOU