Δεν υπάρχει πιο πρακτικό και μοντέρνο φυτό από αυτό εδώ

Η πιο μοντέρνα επιλογή που μπορείτε να κάνετε

Αναστασία Τσαγκάρη
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017
Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ψάχνετε ένα φυτό που θέλει ελάχιστη περιποίηση με μικρό κόστος; Ένα φυτό που δεν θέλει συχνό πότισμα, δεν θέλει γλάστρα και χώμα αλλά μόνο φως και μια περίοπτη θέση κάπου στο χώρο σας; Αν ναι, τότε τα αερόφυτα θα σας ξετρελάνουν - υπάρχουν πάνω από 700 είδη για να διαλέξετε.

Τα αερόφυτα είναι επίφυτα και μεγαλώνουν χωρίς έδαφος. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε οποιοδήποτε υλικό ή να μπουν σε οποιοδήποτε δοχείο επιτρέπει τον αερισμό και τον φωτισμό τους. Η ιδιότητά τους αυτή τους δίνει ιδιαίτερη αισθητική αξία κάνοντας τα την πιο μοντέρνα τάση στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο χώρο μας είτε μόνα τους είτε σε συνθέσεις μαζί με άλλα φυτά δημιουργώντας υπέροχα terrariums. Απλά αφήστε τη φαντασία σας να μεγαλουργήσει και όταν τα βαρεθείτε δεν έχετε παρά να τους αλλάξετε θέση.

Οι απαιτήσεις τους σε φροντίδα ελάχιστες. Πότισμα κάθε 10-15 ημέρες με ενδιάμεσους ψεκασμούς σε περιόδους ξηρασίας. Αν είστε αρκετά τυχερές θα σας ανταμείψουν στο μέλλον μια εξωτική ανθοφορία. Τα αερόφυτα αποτελούν ένα εξαιρετικά πρωτότυπο δώρο που θα εντυπωσιάσει τον παραλήπτη τους και ειδικά εκείνους που δεν το έχουν με την κηπουρική ενώ κοστίζουν λιγότερο από ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια. 

9 photos

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φροντίδα των φυτών σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας All About Orchids and Housplants www.allaboutorchids.gr  ή τη σελίδα All About Orchids στο Facebook.

Από την Αναστασία Τσαγκάρη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ| ΦΥΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΑΕΡΟΦΥΤΑ| ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ
MORE FOR YOU