Το χρώμα που ταιριάζει στο σπίτι κάθε ζωδίου

Τι λένε τα άστρα για τη διακόσμησή μας;

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017

Τα άστρα προστάζουν κι εμείς ακολουθούμε. Κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχει τα δικά του, μοναδικά, χαρακτηριστικά όπως έχει και το δικό του μοναδικό και ιδανικό χρώμα για το σπίτι. Δείτε ποιο χρώμα ανήκει στο δικό σας ζώδιο.

Κριός: Φωτιά – Φλογερό Κόκκινο (21 Μαρτίου με 19 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι γνωστοί για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους, τη δυναμική προσωπικότητά τους αλλά και τον απαράμιλλο ενθουσιασμό τους. Η φωτιά που τους αντιπροσωπεύει είναι στοιχείο της φύσης τους και ευδοκιμεί σε έντονα περιβάλλοντα. Η ζωηρή απόχρωση του Φλογερού Κόκκινου σε κάποιο κομβικό σημείο του σπιτιού είναι σίγουρο πως θα κλέψει την παράσταση. Βάψτε με το χρώμα αυτό ένα τοίχο του σπιτιού σας ή δώστε το σε αντιπροσωπευτικά αντικείμενα της διακόσμησης του σπιτιού σας. 

Ταύρος: Γήινα Καφέ - Μπεζ (20 Απριλίου με 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι πάντα τόσο αξιόπιστοι όσο το πρώτο πρωινό φλιτζάνι του καφέ, προσφέροντας στους γύρω τους μια σταθερότητα αρκετή για να αποτινάξουν από πάνω τους την ένταση και την κούραση μιας ολόκληρης ημέρας. Αν και μάλλον μια αλλαγή δε θα αποτελούσε προτεραιότητα για έναν Ταύρο τα κρεμώδη, Γήινα Μπεζ - Καφέ θα ήταν η πρώτη επιλογή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΖΩΔΙΑ| ΧΡΩΜΑΤΑ| ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ| ΑΣΤΡΑ| ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
MORE FOR YOU