Καθιστικό: Η διακόσμηση που ταιριάζει σε κάθε εποχή

Ο μινιμαλισμός είναι η λύση.

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Έχουμε πολλές φορές αναφέρει πως η διακόσμηση είναι χαρά και δημιουργία. Αυτό σημαίνει πως τίποτε δεν μπορεί να μας σταματά από το να δημιουργούμε μέσα στο χώρο μας κάθε εποχή του χρόνου χωρίς πολλά έξοδα.

Για να γίνει, όμως, αυτό θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί οι προϋποθέσεις δεν είναι οικονομικού χαρακτήρα. Το αντίθετο θα λέγαμε! Ετοιμάστε τη βάση πάνω στην οποία θα δημιουργήσετε επιλέγοντας ουδέτερα χρώματα Ένας χώρος για να μπορέσει να διακοσμηθεί κάθε εποχή του χρόνου με διαφορετικά στοιχεία θα πρέπει να υπάρχει μια βάση πάνω στην οποία θα πρέπει να πατάτε, σαν οδηγό, για να μπορέσετε να τον διακοσμήσετε.

Με τη λέξη βάση, σε αυτήν την περίπτωση, νοείται η χρωματική. Ένας καθιστικό σε ανοιχτές παλ αποχρώσεις μπορεί εύκολα να αλλάξει ύφος ανά εποχή απ’ ότι ένα καθιστικό με συγκεκριμένο ύφος υπό συγκεκριμένες αποχρώσεις.

Ένα λευκό καθιστικό, όμως, θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή ακόμη κι αν από πολλούς το λευκό δεν αντιμετωπίζεται ως πραγματικό χρώμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


MORE FOR YOU