Ανανεώστε όλη την κουζίνα αλλάζοντας μόνο ένα πράγμα

Η ανανέωση δεν χρειάζεται πολλά πράγματα.

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Η μόδα λένε επιστρέφει ξανά και ξανά, κάνει τους κύκλους της και επανέρχεται πιο δυναμική από ποτέ. Το ίδιο ισχύει και με τη μόδα στη διακόσμηση. Το vintage style έχει επιστρέψει και είναι πιο in από ποτέ. Για να το υιοθετήσετε στην κουζίνα σας μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα πολύχρωμο ψυγείο.

Bρείτε ένα χρώμα που σας αρέσει και ψάξτε για ψυγεία που είναι μοντέρνα στο εσωτερικό τους με όλα τα τελευταία κομφόρ, και vintage απ'έξω. Υπάρχουν πλέον αρκετά brands που βγάζουν ψυγεία σε διάφορες αποχρώσεις και μπορείτε να βρείτε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Παλ αποχρώσεις Αν στην κουζίνα σας κυριαρχούν οι παλ αποχρώσεις ή το λευκό, τότε μία καλή επιλογή χρώματος ψυγείου είναι το παλ θαλασσί ή το παλ ροζ. Επιλέγοντας παλ αποχρώσεις για όλη την κουζίνα θα δώσετε πιο vintage χαρακτήρα στον χώρο σας.

Έντονα χρώματα Τα έντονα χρώματα στα ψυγεία ταιριάζουν είτε σε σκουρόχρωμες κουζίνες είτε σε κουζίνες που επικρατεί το ξύλο. Βάζοντας ένα έντονο κίτρινο ή κόκκινο ψυγείο, δίνετε στιλ και χρώμα στην κουζίνα σας εύκολα και χωρίς κόπο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΚΟΥΖΙΝΑ| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ| ΠΑΛ ΧΡΩΜΑΤΑ| ΠΑΛ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
MORE FOR YOU