Όλο το Pinterest έχει λατρέψει αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό

Δείτε πώς μπορείτε να τον εντάξετε και στον δικό σας χώρο.

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνισή του ένας ιδιαίτερος συνδυασμός χρωμάτων με τον οποίο όλο και πιο πολύς κόσμος παθαίνει εμμονή. Μιλάμε για το ροζ και το πράσινο. Οι αναζητήσεις για τα δύο αυτά χρώματα έχουν αυξηθεί κατά 155% και 920% αντίστοιχα.

Αν σκέφτεστε και εσείς να τολμήσετε και να τα βάλετε στο δικό σας σπίτι τότε σίγουρα πρέπει να τσεκάρετε τις εικόνες που ακολουθούν. Θα σας εμπνεύσουν και θα σας δώσουν ιδέες για το πώς να το κάνετε.

Πράσινα πλακάκια και ροζ τοίχος Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να συνδυάσετε τα δύο αυτά χρώματα σε έναν από τους τοίχους της κουζίνας σας. Βάλτε σε μια κάθετη λωρίδα τοίχου πράσινα πλακάκια και βάψτε τον υπόλοιπο τοίχο σας σε ένα απαλό ροζ. Η αντίθεση είναι υπέροχη και σίγουρα θα δώσει χαρακτήρα ακόμα και στην πιο βαρετή κουζίνα.

Ροζ τοίχος και πράσινα πιατικά Φυσικά υπάρχουν επιλογές και για τους λιγότερο τολμηρούς. Αν δεν τολμάτε να βάλετε αυτά τα τόσο φαινομενικά αταίριαστα χρώματα στον τοίχο σας μπορείτε να κάνετε αυτό που δείχνει και η εικόνα. Βάψτε τον τοίχο σας ροζ και διακοσμήστε τον με πράσινα πιατικά και ποτήρια. Και ένα πράσινο χαλάκι σίγουρα θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

Πράσινα και ροζ πλακάκια Στο συγκεκριμένο μπάνιο έχουν ανακατευτεί τα δύο χρώματα στο πάτωμα του μπάνιου και έχουν τοποθετηθεί σε αυτό πλακάκια και στα δύο χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι όμορφο αισθητικά. Θα το τολμούσατε; 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμα: 
Έχετε προσέξει τι δεν λείπει από την πιο μοντέρνα διακόσμηση; 

6 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: PINTEREST| ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ| ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ| ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ| ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
MORE FOR YOU