Αυτά τα πλακάκια είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Και φέρνουν αέρα από Σκανδιναβία στο σπίτι μας.

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Η σκανδιναβική διακόσμηση είναι πολύ της μόδας τελευταία και έχει επηρεάσει πολύ τη διακόσμηση σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, όμως, θα μιλήσουμε συγκεκριμένα για έναν τύπο πλακιδίων που κυριαρχεί στις περισσότερες κουζίνες και μπάνια της Σκανδιναβίας και έχει ξετρελάνει τους πάντες.

Τα λευκά ή μαύρα τετράγωνα πλακάκια (square subway tiles) με το μαύρο ή λευκό περίγραμμα (αντίστοιχα) είναι η νέα μόδα που μας έρχεται από τη Σκανδιναβία. Είναι μίνιμαλ, αρκετά οικονομικά και θα μεταμορφώσουν εντελώς το μπάνιο και την κουζίνα σας. Αυτά τα πλακάκια στα σκανδιναβικά σπίτια συνδυάζονται με μαύρο χρώμα στις ενώσεις, όμορφα μπουκαλάκια για τα σαπούνια και τα απορρυπαντικά, φωτιστικά από ορείχαλκο και πολυτελή αξεσουάρ.

Μια νότα πολυτέλειας Βάλτε μεγάλα τετράγωνα πλακάκια στους τοίχους και στο πάτωμα του μπάνιου σας και τοποθετήστε γυάλινα ράφια τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε με όμορφα μπουκάλια για τα σαμπουάν σας, γκρι, λευκές ή μαύρες πετσέτες και μαύρα καλάθια για έξτρα αποθήκευση.

Λευκά και μαύρα πλακάκια Υιοθετήστε στο μπάνιο σας έναν συνδυασμό από λευκά και μαύρα τετράγωνα πλακάκια. Βάλτε τα λευκά στους τοίχους και τα μαύρα στο πάτωμα και επιλέξτε αυτόν τον συνδυασμό στα πλακάκια ειδικά αν το μπάνιο σας είναι μικρό. Σε ένα τέτοιο μπάνιο ταιριάζει ανοιχτή ντουζιέρα για να δείχνει ο χώρος ακόμα πιο μεγάλος.

9 photos

Μπορείτε να τοποθετήσετε τετράγωνα πλακάκια στους τοίχους του μπάνιου σας μέχρι τη μέση και στο πάτωμα να βάλετε ίδια ή διαφορετικά πλακάκια σε παρόμοιο σχέδιο. Στο μπάνιο της παρακάτω φωτογραφίας έχουν μπει λευκά τετράγωνα πλακάκια μέχρι τη μέση του τοίχου και στο τελείωμά τους έχουν κομψό διπλό μαύρο περίγραμμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΠΛΑΚΑΚΙΑ| ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ DECOR| ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ| ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΣΤΙΛ| SUBWAY TILES
MORE FOR YOU