Βασικά tips για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ξεκινάμε την festive διακόσμηση αρχίζοντας από τα basics.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Μπορεί να απέχουμε σχεδόν ένα μήνα ακόμα από τις γιορτές των Χριστουγέννων, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε από τώρα να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε λίγο πιο γιορτινό κλίμα και mood.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ειδικά άκουσα από πολλές γνωστές μου ότι πρόκειται να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, επομένως μιας και η σημερινή βροχερή Κυριακή ενδείκνυται για κάτι τέτοιο, καλό είναι να δούμε τρία βασικά βήματα που πρέπει να ξέρουμε, όσον αφορά τη σειρά με την οποία προσθέτουμε τα διάφορα διακοσμητικά και στολίδια.

1. Ξεκινάμε από τα φωτάκια, τα οποία τυλίγουμε περιμετρικά του δέντρου και φροντίζουμε να τα "πλέξουμε" ανάμεσα στα κλαδιά, όχι απλά να τα τοποθετήσουμε επάνω.

2. Σειρά έχει η γιρλάντα, την οποία μάλιστα μπορούμε να την τυλίξουμε και γύρω από τον κορμό του δέντρου μας για να τον κρύψουμε και να δώσουμε και ένα ωραίο twist.

3. Τα στολίδια μπαίνουν τελευταία και είναι ίσως τα πιο βασικά για να δώσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, είτε πιο γεμάτο είτε πιο μίνιμαλ. Το μυστικό για να κάνουμε το δέντρο μας να δείχνει πιο εντυπωσιακό είναι να προσθέτουμε ακόμα περισσότερα στολίδια, ακόμα κι όταν θεωρούμε ότι έχει ήδη πολλά.

9 photos

Στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε μερικά χριστουγεννιάτικα δέντρα για να σας εμπνεύσουν και stay tuned γιατί ακολουθούν πολλά ακόμη χριστουγεννιάτικα tips για τις γιορτές που έρχονται.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ| ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| XMAS DECOR| CHRISTMAS TREE| XMAS| XMAS TIPS
MORE FOR YOU