3 μυστικά για να δείχνει πιο "ακριβό" το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

Δεν θέλει πολλά χρήματα, θέλει απλά τρόπο.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Αν δεν έχετε στολίσει ακόμη το δέντρο σας ή αν απλά ψάχνετε τρόπο να του κάνετε μερικές διορθωτικές αλλαγές ώστε να δείχνει πιο πλούσιο και γεμάτο, σήμερα είναι ίσως η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με αυτό, ακολουθώντας τρία πολύ βασικά tips που θα κάνουν το Christmas tree σας να δείχνει πολύ elegant και "ακριβό".

Διαλέξτε συγκεκριμένο χρωματικό concept

Θα το κάνει να δείχνει πιο αρμονικό και άρα πιο chic. Είτε στραφείτε στον κλασικό και ζεστό συνδυασμό του κόκκινου με το πράσινο είτε επιλέξετε κάτι πιο upper looking όπως το λευκό με το μπλε ή το χρυσό με το κόκκινο, η χρωματική αρμονία θα δώσει και πιο chic αποτέλεσμα.

Επιλέξτε λευκά φωτάκια

Είναι αρκετά πιο σοφιστικέ από τα κλασικά κίτρινα ή πολύχρωμα και δίνουν μια πιο κομψή νότα στο δέντρο αλλά και στη διακόσμηση του σπιτιού γενικότερα. Ένα ακόμη tip που καλό είναι να ακολουθήσετε είναι να τα θέσετε σε λειτουργία ώστε να μην αναβοσβήνουν διαρκώς αλλά να φωτίζουν απαλά και με διάρκεια. 

Κάντε το να δείχνει πιο γεμάτο

Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς πολλά κενά ανάμεσα στα στολίδια είναι πάντα πολύ πιο εντυπωσιακό και κερδίζει πιο εύκολα τις εντυπώσεις. Αν δεν θέλετε να προσθέσετε παραπάνω στολίδια μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε αρκετή κορδέλα και γιρλάντες για να γεμίσετε τα κενά σημεία. 

Διαβάστε ακόμα:

Βασικά tips για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου

9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ| ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| CHRISTMAS TREE| CHRISTMAS DECOR| ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ
MORE FOR YOU