Οι πιο ωραίες ιδέες για να διακοσμήσετε Χριστουγεννιάτικα το μπαλκόνι σας

Υπάρχουν ένα σωρό ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας για τα Χριστούγεννα.

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Τα Χριστούγεννα απέχουν λιγότερο από ένα μήνα πλέον και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας με εναλλακτικούς τρόπους και ιδέες.

Φέτος, μην ακολουθήσετε την κλασική μέθοδο διακόσμησης που συναντάμε στα περισσότερα μπαλκόνια και προϋποθέτει γιρλάντες και φωτάκια στα κάγκελα και έναν ψεύτικο Άγιο Βασίλη. Στην παρακάτω gallery σας έχουμε πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διαλέξετε ποιες ταιριάζουν στον δικό σας χώρο.

Αν το μπαλκόνι σας έχει δύο τοίχους που σχηματίζουν γωνία, στηρίξτε ανάμεσά τους έναν κορμό (θα βρείτε σε ξυλουργεία) και δέστε πάνω τους όμορφα στολίδια.
 
Βάψτε όλες τις γλάστρες σας στην ίδια απόχρωση και γράψτε πάνω χαρούμενα χριστουγεννιάτικα μηνύματα με μπογιά.
 
Μόνο με λίγο χρυσό σπρέι μπορείτε να μεταμορφώσετε μερικές από τις γλάστρες σας σε χριστουγεννιάτικες. Μην βάψετε όλες τις γλάστρες γιατί μετά τα Χριστούγεννα αυτό το χρώμα μπορεί να μην σας αρέσει τόσο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

10 χριστουγεννιάτικα δέντρα που δεν είναι ακριβώς δέντρα

9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ| ΜΠΑΛΚΟΝΙ| ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
MORE FOR YOU