Η Σκανδιναβική διακόσμηση που κάνει το σπίτι να φαίνεται μεγαλύτερο

Η τάση που βλέπουμε καιρό τώρα στο Pinterest και είναι τόσο εύκολο να την αντιγράψουμε.

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Αν κάνετε μια μικρή «βόλτα» στο Pinterest κατά πάσα πιθανότητα θα παρατηρήσετε έναν μεγάλο αριθμό μίνιμαλ χώρων με άψογη διακόσμηση και οργάνωσηΗ τάση αυτή δεν είναι άλλη από την σκανδιναβική διακόσμηση  που είναι διάσημη για την απλότητα, την λειτουργικότητα και τα ουδέτερα χρώματά της. Η σκανδιναβική διακόσμηση, εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ όμορφη έχει και ένα άλλο πλεονέκτημα: κάνει τα σπίτια να φαίνονται μεγαλύτερα. Αν, λοιπόν, ψάχνετε τρόπο για να φαίνεται το σπίτι σας μεγαλύτερο αλλά και πιο οργανωμένο, δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

Αφήστε χώρο ανάμεσα στα αντικείμενα Αν τα αντικείμενα τοποθετηθούν με στρατηγικό τρόπο ώστε να έχουν χώρο μεταξύ τους το σπίτι σας θα φαίνεται μεγαλύτερο και πιο συμμαζεμένο. Όταν φτιάχνετε, για παράδειγμα, την ντουλάπα ή το coffee table προσπαθήστε να αποφύγετε τις διάφορες «στοίβες» που κάνουν τον χώρο να φαίνεται βαρύς.

Χρησιμοποιήστε ουδέτερα χρώματα Ενώ τα έντονα χρώματα κάνουν έναν χώρο να φαίνεται πιο προσωπικός, τα ουδέτερα χρώματα τον κάνουν να φαίνεται πιο ανοιχτός. Πειραματιστείτε με τις αποχρώσεις του λευκού και αναδείξτε τον χώρο αντί να τον υπερτονίσετε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
6 τρόποι για να φέρουμε το Hygge στη διακόσμησή μας

6 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
MORE FOR YOU