Το έπιπλο που έχουν όλες οι beauty lovers στο σπίτι τους

Είναι πρακτικό, κομψότατο και δείχνει τέλειο στις φωτογραφίες στο Instagram.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Αν έχετε έστω και μια μικρή αγάπη για τον κόσμο της ομορφιάς, σίγουρα θα ακολουθείτε πολλές beauty bloggers στα social media. Και λογικά θα έχετε προσέξει ότι όλα τα κορίτσια που έχουν τρέλα με το μακιγιάζ, τα καλλυντικά και γενικότερα την περιποίηση. έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο έπιπλο που δεν λείπει από τον χώρο τους. 

Πρόκειται για τα vanity desks, τα τραπεζάκια εκείνα που λειτουργούν ως boudoir και όχι μόνο έχουν πρακτικό σκοπό αλλά δίνουν και μία πανέμορφη νότα στο δωμάτιό τους. Οι περισσότερες τα χρησιμοποιούν για να εφαρμόζουν το μακιγιάζ τους ή να κάνουν την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αλλά είναι και ένας ωραίος τρόπος για να στολίζουν όλα τα καλλυντικά και τα εργαλεία τους. 

9 photos

Από βαριά ξύλινα έπιπλα με συρτάρια και ράφια όπου αποθηκεύουν όλα τα beauty tools τους μέχρι πιο μίνιμαλ λευκά τραπέζια τύπου κονσόλας, υπάρχουν αρκετές εκδοχές, ανάλογα με το στιλ της καθεμίας. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μεγάλη τάση και αν ανήκετε και εσείς στις beauty lovers, μπορείτε εύκολα να την ενσωματώσετε στον χώρο σας, ακόμα και με DIY τρόπους. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| VANITY| VANITY DESK
MORE FOR YOU