Η νέα μόδα στους τοίχους που προκαλεί θραύση

Μία λεπτομέρεια που μπορεί να αλλάξει εντελώς τον χώρο σας.

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Οι τοίχοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε δωματίου και  φυσικά οι αποχρώσεις τους, δίνουν την ιδιαίτερη αίσθηση του χώρου. Σε συνδυασμό με τη σωστή διακόσμηση, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους τοίχους σας για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εσωτερικό στα δωμάτιά σας.

Υπάρχει μια νέα μόδα στους τοίχους, η οποία ήρθε για να μείνει και την υιοθετούν όλο και περισσότεροι: το μέταλλο! Μέσα στο 2016 είδαμε πολλά πράγματα να έρχονται και να φεύγουν, ένα όμως από αυτά φαίνεται πως έμεινε σταθερό. Μιλάμε για τις μπρούτζινες, τις χρυσές και τις χάλκινες αποχρώσεις! Τις βλέπαμε παντού και θα συνεχίσουμε να τις βλέπουμε.

Μια μεταλλική χροιά στους τοίχους του μπάνιου το κάνουν να φαίνεται πολύ κομψό.

Και ενώ η εμμονή για τη διακόσμηση με μεταλλικά στοιχεία συνεχίζεται, φαίνεται πως οι προκλήσεις γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Τελικά, βλέπουμε πως η μόδα αγαπάει τόσο πολύ τα μεταλλικά στοιχεία που αποφάσισε να μεταφέρει το μέταλλο και στους τοίχους!

6 photos

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Αυτά τα πλακάκια είναι η τελευταία λέξη της μόδας

9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ| ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
MORE FOR YOU