Τα 6 πράγματα που προσέχει όποιος έρχεται στο σπίτι μας

Κάνουμε focus σε αυτά που παρατηρούν οι καλεσμένοι μας.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018
Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Όπως εμείς προσέχουμε αρκετά πράγματα σε κάθε σπίτι που μπορεί να πηγαίνουμε επίσκεψη, έτσι και οι άλλοι έχουν συγκεκριμένα πράμγατα στα οποία πέφτει η προσοχή τους.

Και δεν έχει σημασία αν μιλάμε για κάποιον που μπαίνει πρώτη φορά στο σπίτι μας ή για κάποιον φίλο ή συγγενή μας που το συνηθίζει πιο συχνά. Σημασία έχει  ότι κάθε φορά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα τραβήξουν την προσοχή οποιουδήποτε. Τι προσέχουν λοιπόν όσοι μπαίνουν στον χώρο μας;

 

Μία οργανωμένη είσοδο

Φυσιολογικό, αφού είναι το πρώτο πράγμα που αντικρύζει κανείς, γι' αυτό και καλό είναι να την έχουμε τακτοποιημένη και καθαρή - ίσως με κάποιο ωραίο διακοσμητικό αντικείμενο.

Διαβάστε ακόμα: Ιδέες που θα αναδείξουν την είσοδο του σπιτιού σας

15 photos

 

Το πώς μυρίζει ο χώρος

Φρέσκα λουλούδια, αρωματικά χώρου ή κεριά, όλα δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα στον χώρο και δίνουν την καλύτερη εντύπωση στους καλεσμένους μας.

Διαβάστε ακόμα: Ένα πανεύκολο κόλπο για να μυρίζει όμορφα η ντουλάπα σας

 

Την έλλειψη ακαταστασίας

Κανείς δεν θέλει να πηγαίνει σε ένα σπίτι που κυριαρχεί η ακαταστασία, τόσο γιατί είναι κουραστικό για το μάτι όσο και επειδή δεν δίνει την εντύπωση ενός τακτικού ανθρώπου (ίσως και επειδή μπορεί να του θυμίζει ότι και εκείνος στο σπίτι του τεμπελιάζει λίγο). Φροντίστε λοιπόν να μην έχετε πολλά περιττά στον χώρο ώστε να μην πνίγετε  ούτε εσάς ούτε τους καλεσμένους σας.

Διαβάστε ακόμα: 6 τρόποι για να φέρουμε το Hygge στη διακόσμησή μας

6 photos

Ένα ωραία διακοσμημένο coffee table

'Ένα στοιχείο που εκτιμούν περισσότερο οι γυναίκες αλλά αξίζει να το έχουμε τακτοποιημένο και φροντισμένο μιας και γίνεται το πιο εντυπωσιακό center piece του καθιστικού μας.

Διαβάστε ακόμα: 5 tips διακόσμησης για το coffee table σας

12 photos

Ένα καθαρό και τακτοποιημένο μπάνιο

Εκεί φαίνεται και η μισή αρχοντιά του σπιτιού, θα λέγαμε. Ένα καθαρό και τακτοποιημένο μπάνιο θα δώσει την καλύτερη εντύπωση για εσάς σε οποιοδήποτε το επισκεφτεί.

Διαβάστε ακόμα: 9 χρώματα για το μπάνιο που θα το κάνουν να δείχνει πάντα καθαρό

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΠΑΝΙΟ| COFFEE TABLE| ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ| ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
MORE FOR YOU