Ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση που μπορούμε να κρατήσουμε όλη την άνοιξη

Ακόμα κι όταν περάσουν οι γιορτές, αυτά τα deco tips θα σας φανούν χρήσιμα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Η αλήθεια είναι πώς όσο μεγαλώνουμε, η λαχτάρα για τα θεματικά στολίσματα στο σπίτι δεν είναι η ίδια όπως όταν ήμασταν πιο μικρές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζουμε να ενθουσιαζόμαστε κάθε Χριστούγεννα ή Πάσχα που έρχεται η ώρα να διακοσμήσουμε αναλόγως, απλώς ψάχνουμε τρόπους να το κάνουμε λίγο πιο γενικευμένα. 

Πειραματιστείτε με μπογιές και χρώματα, ακόμη και με φύλλα σε χρυσή απόχρωση τα οποία θα κολλήσετε επάνω στα αυγά σας.

Μιας και το Πάσχα λοιπόν είναι μια καθαρά ανοιξιάτικη περίοδος, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρούμε ιδέες που ακόμα και όταν περάσει η συγκεκριμένη μέρα, θα μπορούμε να τις κρατήσουμε στο σπίτι αφού ούτως ή άλλως είναι μέσα στο spring κλίμα που όλες θέλουμε για τον χώρο μας. 

12 photos

Στη photo gallery από πάνω θα δείτε ακριβώς αυτό, tips δηλαδή που θα φέρουν πασχαλινό αέρα στον χώρο μας αλλά μπορούμε κάλλιστα να τις κρατήσουμε για όλο τον μήνα, αφού πρόκειται για ανοιξιάτικες πινελιές που θα φέρουν ανανέωση και χρώμα στο σπίτι μας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΣΧΑ| ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΠΑΣΧΑ 2018| ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ TIPS| ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ DECOR
MORE FOR YOU