Ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα ντουλάπας: Πώς θα το κάνετε σωστά

Μία δουλειά που πρέπει να κάνουμε κάθε Άνοιξη.

Κυριακή, 1 Απριλίου 2018 Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

Μπορεί να είστε σε φάση ανανέωσης και να θέλετε να προσθέσετε και άλλα ρούχα στην ήδη παραγεμισμένη ντουλάπα σας, αλλά πρώτα πρέπει να κάνετε κάτι άλλο. Ξεκινήστε με ένα καλό ανοιξιάτικο καθάρισμα…

Φτιάξτε την πιο τέλεια playlist Κατεβάστε όλα τα τραγούδια που σας φτιάχνουν τη διάθεση και φτιάξτε μια όμορφη και ανεβαστική playlist. Αν δεν σας αρέσουν τα χορευτικά τραγούδια τότε μπορείτε να κατεβάσετε πιο χαλαρωτικά. Αυτά θα κάνουν την όλη διαδικασία πιο κεφάτη, γιατί τα πάντα είναι καλύτερα όταν έχουν soundtrack (οι ταινίες μας το έμαθαν αυτό). 

Βγάλτε τα όλα έξω Είναι πολύ σημαντικό να αδειάσετε όλη την ντουλάπα σας για να μπορέσετε να καθαρίσετε το εσωτερικό της και να την τακτοποιήσετε από την αρχή. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο θα ανακαλύψετε αρκετά ρούχα τα οποία έχετε καιρό να φορέσετε ή δεν θυμάστε καν ότι είχατε αγοράσει.

Βγάλτε τα όλα έξω για να δείτε πόσα ρούχα θα βρείτε των οποίων την ύπαρξη αγνοούσατε.

Τακτοποιήστε τα σεντόνια σας Για να μην ανακατεύετε κάθε φορά όλα τα σεντόνια σας προκειμένου να βρίσκετε τα σετ, μπορείτε να βάζετε το σεντόνι και την μια μαξιλαροθήκη μέσα στην άλλη μαξιλαροθήκη έτσι ώστε να μην μπερδεύονται με τίποτα και το κάθε σετ να είναι συγκεντρωμένο σε ένα σημείο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: Ποια σκαμπό ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα

9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΝΤΟΥΛΑΠΑ| ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ| ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ| SPRING CLEANING
MORE FOR YOU