Τα 3 σημεία του σπιτιού που μπορείτε να βγάλετε τις πιο ωραίες φωτογραφίες για το Instagram

Πού μπορείτε να ποζάρετε για την πιο εντυπωσιακή selfie.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 19 Μαΐου 2018
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018
Instagram.com/niomismart

Όποια πει ότι δεν έχει ψάξει αμέτρητες φορές τη γωνία με την περισσότερη "φωτογένεια" μέσα στο σπίτι της για να βγάλει την τέλεια selfie για το Instagram, μάλλον θα πει ψέματα. Όλες μας το έχουμε κάνει και όλες έχουμε αναζητήσει τα κατάλληλα props και ένα ωραίο background που θα συμπληρώσουν τη λήψη και θα μας χαρίσουν likes. Όπως οι 3 επιλογές που μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Ένας βελούδινος καναπές ή πολυθρόνα

Ό,τι πιο αριστοκρατικό και chic, ένα velvet κάθισμα μπορεί να δείξει τόσο σοφιστικέ και elegant που τα likes θα πέφτουν βροχή. Επίσης, είναι μια ωραία επιλογή για τις πιο αριστοκρατικές flatlay λήψεις. 

12 photos

Μία γωνία με πράσινα φυτά

Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουμε ξαναπεί ότι είναι μεγάλο deco trend τις τελευταίες σεζόν και επίσης θυμίζουν κάτι από τροπικά μέρη, επομένως είναι μια καλή λύση για φωτογραφίες που θα σας φέρουν στο μυαλό καλοκαίρι και διακοπές, εν μέσω χειμώνα. 

Gallery: Τα καλύτερα φυτά για το υπνοδωμάτιό μας

15 photos

Ένας γκρι τοίχος

Ή βασικά, οποιοσδήποτε μονόχρωμος τοίχος. Αυτό γιατί μια τέτοια επιφάνεια θυμίζει λίγο από studio φωτογράφισης και επίσης επιτρέπει στο "θέμα" της φωτογραφίας (στην προκειμένη περίπτωση, εσάς) να μονοπωλήσει το βλέμμα. 

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: INSTAGRAM| SELFIE| ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ| ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ| ΓΚΡΙ ΤΟΙΧΟΣ
MORE FOR YOU