Οι προσφορές που θα ανανεώσουν όχι το στιλ, αλλά το σπίτι μας!

Ώρα να κάνουμε ένα διακοσμητικό update στον χώρο του σπιτιού μας.

The Jennettes
THE JENNETTES Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018
Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Με τη διακόσμηση να έχει φτάσει πλέον να θεωρείται ένα από τα αγαπημένα χόμπι των γυναικών, είμαστε πολλές εκείνες που παίρνουμε την ίδια χαρά όταν κάνουμε αγορές για το σπίτι, με εκείνη που νιώθουμε όταν κάνουμε fashion shopping.

Μιας που το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και επίσημα αφού ο Ιούνιος είναι πλέον εδώ, νομίζω όλες μας θέλουμε να κάνουμε ένα μικρό update στον χώρο του σπιτιού μας – αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, σας έχουμε τα πιο ωραία νέα. Από την 1η έως τις 30 Ιουνίου, στα καταστήματα Porcelana θα βρείτε ό,τι ψάχνετε για το σπίτι σας και μάλιστα με υπέροχες προσφορές.

25 photos

Επισκεφτείτε το κοντινότερό σε εσάς κατάστημα του δικτύου Porcelana, σε 30 σημεία σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις αγορές σας σε όλα τα προϊόντα του οίκου Porcelanosa-Venis με δώρο το ΦΠΑ και ανακαλύψτε τις προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων! Ο Όμιλος PORCELANOSA είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές κεραμικών στον κόσμο, προσφέροντας πλακάκια, είδη μπάνιου και κουζίνας, με πάνω από 970 καταστήματα σε 150 χώρες. Σήμερα, οι οκτώ εταιρείες του Ομίλου προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει εξοπλισμό μπάνιου και κουζίνας, καθώς και σύγχρονες λύσεις για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε κάτι που θα ταιριάζει και στον δικό σας χώρο! Επιλέξτε με βάση το προσωπικό σας στυλ μέσα από μια πλούσια συλλογή πλακιδίων, ειδών υγιεινής, κουζίνας και επίπλου για να δημιουργήσετε χώρους που εκφράζουν την προσωπικότητα σας, τώρα με ακόμα χαμηλότερη τιμή!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site της Porcelana: www.porcelana.grTags: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ| ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ| PORCELANA| ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
MORE FOR YOU