Η βασική λεπτομέρεια που πρέπει να υπάρχει στο σπίτι μας το καλοκαίρι

Ο παράγοντας που θα μετατρέψει τη βεράντα σας στο απόλυτο καλοκαιρινό spot.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Η εποχή που περιμένουμε όλοι εναγωνίως κάθε χρόνο μπορούμε να πούμε ότι έχει φτάσει, με τον καλοκαιρινό ήλιο να αγκαλιάζει ήδη την επιδερμίδα μας και τα summer vibes να γίνονται όλο και πιο έντονα.

Εκτός από τη διάθεση και το στιλ μας , υπάρχει ένα ακόμη πολύ βασικό κομμάτι που επηρεάζεται από το καλοκαιρινό φως και αυτό δεν είναι άλλο από τον χώρο του σπιτιού μας. Διότι στη θεωρία όλες μας θέλουμε έναν χώρο που να τον λούζουν οι ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου, στην πράξη όμως αυτό μπορεί να γίνει έως και ανυπόφορο κάποιες φορές, εάν δεν έχουμε πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

Όσο κι αν προσέχουμε λοιπόν την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού μας, κάτι που δεν πρέπει να αμελούμε είναι και το κομμάτι της τέντας, της λεπτομέρειας δηλαδή που θα κάνει το μπαλκόνι μας μια καλοκαιρινή όαση δροσιάς προκειμένου να μπορούμε να χαλαρώνουμε και να απολαμβάνουμε το καλοκαίρι χωρίς να δυσανασχετούμε.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες βέβαια δεν «το έχουμε» ιδιαίτερα με την επιλογή και τη διαδικασία που απαιτείται προκειμένου να εγκαταστήσουμε μία τέντα στον χώρο μας και ομολογώ ότι ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν ανακάλυψα το www.manelas.gr ένιωσα μια ανακούφιση μιας και εκεί μπόρεσα να πάρω μια ιδέα του τι ακριβώς θέλω να βάλω στο σπίτι μου.

Με μία μεγάλη ποικιλία από τέντες και μηχανισμούς που δίνουν διαφορετικό αποτέλεσμα ανάλογα με αυτό που επιθυμεί ο καθένας, στο www.manelas.gr θα βρείτε σίγουρα κάτι που να ταιριάζει και στον δικό σας χώρο.

Προσωπικά, επειδή το σπίτι μου διαθέτει ένα μικρό αίθριο στο οποίο δεν ήθελα ακριβώς να βάλω τέντα, αποφάσισα να επιλέξω μία πέργκολα, η οποία έδωσε ακόμη πιο μοντέρνο αποτέλεσμα και έκανε τον χώρο μου να δείχνει αναβαθμισμένος στη στιγμή – και το σημαντικότερο, μου χάρισε το απόλυτο spot για τα καλοκαιρινά βράδια στο σπίτι με φίλους.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου δύσκολο πια για μία γυναίκα να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη «δουλειά», με την εγκατάσταση μιας τέντας δηλαδή, αφού αν ξέρει πού να στραφεί, όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα.Tags: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ| ΤΕΝΤΕΣ
MORE FOR YOU