Διπλή χρήση

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011 Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Έχω αδυναμία στα αντικείμενα με διπλές χρήσεις και κάνω συλλογή από έξυπνα tips που διευκολύνουν την καθημερινότητά μου.

2se1 1. Τούλι

Αρχική χρήση: Σε  έναν γάμο το χρησιμοποιείτε για να μην τρώτε τα κουφέτα από τα χέρια των άλλων. Εναλλακτική χρήση: Διπλώνοντάς το όμορφα με μία παραμάνα γίνεται ένα κομψό και πρακτικό πουγκάκι για να φυλάξετε εκεί το αγαπημένο σας ζευγάρι σκουλαρίκια.

2. Οδοντόκρεμα

Αρχική χρήση: Απαραίτητο προϊόν για την υγιεινή των δοντιών. Εναλλακτική χρήση: Λειαίνει τις χαρακιές στο cd που πηδάει. Βάζετε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα βαμβάκι και την παίρνετε κυκλικά από το κέντρο του cd προς τα έξω. Στη συνέχεια περνάτε την επιφάνεια με λίγο νερό. Μόλις σώσατε το cd σας!

3. Φλούδα πορτοκαλιού

Αρχική χρήση: Γλυκό του κουταλιού. Εναλλακτική χρήση: Καθαρίζει τον ανεξίτηλο μαρκαδόρο από τα χέρια. Φοβερό tip εάν το παιδί σας έχει συχνά καλλιτεχνικές ανησυχίες και λερώνει τα χέρια του.

4. Βανίλια σε σκόνη

Αρχική χρήση: Γλυκιά και μυρωδάτη. Εναλλακτική χρήση: Εξουδετερώνει τη μυρωδιά της μπογιάς. Λίγο πριν αρχίσει το βάψιμο, ρίξτε μια βανίλια μέσα στο χρώμα.

MORE FOR YOU