Οι πιο ωραίες εξοχικές κατοικίες που έχετε δει

Δείτε ποιες λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας στο χωριό ή το νησί cozy.

Κατερίνα-Ναργκίς Ατζάς
ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Ο γνωστός αρχιτέκτονας του Manhattan, David Watson, ενώ συνήθιζε να ανακαινίζει σπίτια με αισθητική επηρεασμένη από τα παραλιακά σπίτια στα Hamptons, ξαφνικά ξεκίνησε να δέχεται προτάσεις από υποψήφιους πελάτες για να ανακαινίσει αγροτικές κατοικίες αλλά με μία μοντέρνα ματιά. Τα τελευταία δύο χρόνια, οι μισές δουλειές του Watson αποτελούνται από μοντέρνες αγροτικές κατοικίες.

Μια τάση στην διακόσμηση που παραμένει σταθερά στις προτιμήσεις πολλών είναι το country style που παραπέμπει στο στιλ της εξοχής, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά και σε μοντέρνα σπίτια και να δημιουργήσει την cozy ατμόσφαιρα που τόσο αγαπάμε. Πόρτες μεγάλες με γυάλινα παράθυρα, στέγη από κεραμίδια ή μέταλλο, vintage διακοσμητικά συνδυασμένα με μοντέρνα, χρωματιστές λεπτομέρειες σε όλους τους χώρους, συνθέτουν ένα ονειρεμένο σκηνικό το οποίο θέλουμε να αντικρίζουμε κάθε μέρα.

Επίσης, μια όμορφη εναλλακτική ιδέα είναι να βάλετε λίγο την φαντασία σας και διακοσμήσετε το σπίτι σας με γεωργικά εργαλεία και να τα χρησιμοποιήσετε σε κάθε χώρο όπως θέλετε εσείς αναλόγως το γούστο σας. Στις φωτογραφίες θα δείτε την πιο ωραία αγροτική κατοικία που έχετε δει ποτέ.

 

16 photosTags: ΣΠΙΤΙ| COUNTRY DECOR| COUNTRY ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
MORE FOR YOU