Η μητέρα των Gigi και Bella Hadid πουλάει το υπέροχο διαμέρισμά της

Εμείς δεν ξέρουμε αν θα το αφήναμε τέτοιο σπίτι.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017
Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Μετά από όλες τις περιπέτειες που έχει περάσει τον τελευταίο καιρό - παλεύει με τη νόσο του Lyme, χώρισε από τον άντρα της και πούλησε και την έπαυλη που έμεναν, η Yolanda Foster αποφάσισε πριν έναν χρόνο να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της.

Η πανέμορφη μητέρα των top models Gigi και Bella Hadid, επέλεξε να επενδύσει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα αξίας $4.59 εκ. δολλαρίων στο Los Angeles, το οποίο διαθέτει όλες τις ανέσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς - από θερμαινόμενη πισίνα μέχρι ιδιωτικό γυμναστήριο. Τώρα όμως, θεωρεί πως είναι καιρός να μετακομίσει ξανά.

12 photos

Το σπίτι λοιπόν βγήκε και πάλι προς πώληση κι σίγουρα οι επόμενοι κάτοικοι θα μείνουν κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένοι. Λίγο το ιδιωτικό ασανσέρ που βγάζει κατευθείαν μέσα στο διαμέρισμα, λίγο τα τρία υπνοδωμάτια, οι μεγάλες τζαμαρίες, η ονειρεμένη walk-in ντουλάπα και το γυάλινο (!) ψυγείο, δεν θέλει πολύ για να καταλάβουμε ότι πρόκειται για έναν χώρο με έμφαση στις ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Το κερασάκι στην τούρτα είναι φυσικά η θέα από το κάθε μπάνιο - ναι, βλέπουν όλο το Los Angeles.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ| GIGI HADID| BELLA HADID| YOLANDA FOSTER| YOLANDA HADID| ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ
MORE FOR YOU