Το σπίτι της Natalie Portman είναι πιο μοντέρνο από όσο περιμέναμε

Και έχει την πιο εντυπωσιακή πισίνα που έχουμε δει.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Η Natalie Portman ανήκει στις ηθοποιούς που στο μυαλό μας τις έχουμε κατατάξει σε μια πιο κλασική κατηγορία, θεωρώντας πως έχουν και ανάλογο γούστο και αισθητική.

Παρ' όλα αυτά, το νέο σπίτι που αγόρασε και πρόκειται να στεγάσει την ίδια, τον σύζυγός της, Benjamin Milepied και τα δύο τους παιδιά, διαθέτει πολύ πιο μοντέρνο και σύγχρονο στιλ από ότι θα περιμέναμε.

15 photos

Χτισμένο πάνω στους λόφους της περιοχής Santa Barbara της California, το εντυπωσιακό αυτό σπίτι διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, ενώ σαν υλικό κυριαρχεί το ατσάλι σε συνδυασμό με το τσιμέντο και το γυαλί, δίνοντας ένα ιδιαίτερα μοντέρνο industrial ύφος στην κατοικία.

Με πανοραμική θέα και τεράστιους εξωτερικούς χώρους - αποκορύφωμα το σημείο της πισίνας, δεν παραξενευόμαστε που η τιμή του ανέρχεται σχεδόν στα $6.5 εκ. δολλάρια - αν και για celebrity, μάλλον μικρό θεωρείται το ποσό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΗΘΟΠΟΙΟΣ| NATALIE PORTMAN| ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ| CELEBRITIES| ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ
MORE FOR YOU