Μόνο η Coco Rocha θα μπορούσε να έχει τόσο pop σπίτι

Το διάσημο μοντέλο μένει στο σπίτι των ονείρων μας.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι το σπίτι μας αντανακλά και την προσωπικότητά μας, στην περίπτωση της Coco Rocha αυτό ισχύει ακόμα πιο έντονα.

Το γνωστό supermodel και μούσα διάσημων fashion designers όπως ο Jean Paul Gaultier και ο Zac Posen, αποφάσισε πρόσφατα να ανακαινίσει ένα διαμέρισμα στην περιοχή Westchester της Νέας Υόρκης και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Το συγκεκριμένο σπίτι τράβηξε την προσοχή της ίδιας και του συζύγου της με την πρώτη ματιά, ενώ πρόκειται για έναν χώρο που δεν είχε «πειραχτεί» καθόλου από τη στιγμή που χτίστηκε, στα χρόνια της δεκαετίας του ’80.

Με ένα ιδιαίτερο open space σχεδιασμό και με βάση το λευκό χρώμα, κατά κύριο λόγο, το σπίτι αυτό αποπνέει μία clean αισθητική που όμως μόνο βαρετή δεν είναι, αφού το όμορφο μοντέλο έχει φροντίσει να το διανθίσει με pop πινελιές που «σπάνε» το μίνιμαλ ύφος και προσθέτουν απίστευτο χαρακτήρα στον χώρο.

6 photos

Μάλιστα, αυτό ήταν και το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας, αφού όπως δήλωσε και η ίδια στη Vogue, για λογαριασμό της οποίας φωτογραφήθηκε μέσα στον χώρο της, το πιο απαιτητικό που είχαν να κάνουν ήταν το να κρεμάσουν όλα αυτά τα έργα τέχνης στον τοίχο. «Μπορούμε εύκολα να κάνουμε πράγματα όπως να γκρεμίζουμε τοίχους αλλά το να κρεμάσουμε αυτά τα κομμάτια πραγματικά μας πήρε ολόκληρες εβδομάδες!».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΜΟΝΤΕΛΟ| COCO ROCHA| ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ| ΠΟΠ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| POP ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
MORE FOR YOU