Πωλείται το ονειρεμένο σπίτι της Audrey Hepburn

Φανταστείτε εκεί μέσα την αφρόκρεμα του παλιού Hollywood να διασκεδάζει.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Κάθε σπίτι ενός διάσημου celebrity μας συναρπάζει με την πολυτέλεια και τις απίστευτες παροχές που διαθέτει, υπάρχει όμως κάτι ακόμα πιο μαγικό όταν έχουμε να κάνουμε με τον χώρο όπου έμενε κάποιος παλιός και σπουδαίος star του Hollywood.

Και το σπίτι που πρόκειται να δούμε παρακάτω ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, αφού πρόκειται για το σπίτι της Audrey Hepburn στο Los Angeles. Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Paul Williams το 1938, το σπίτι εκτείνεται σε 7.000 τ.μ. και, εκτός από την Audrey, έχει γνωρίσει πολλούς διάσημους ενοίκους ακόμα, όπως για παράδειγμα τη Mia Farrow. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που διαθέτει τέτοια πολυτέλεια και τόσο εντυπωσιακούς χώρους.

Έξι υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, ένα ιδιωτικό γήπεδο τέννις, ένα σπίτι για επισκέπτες και τεράστιοι κήποι είναι λίγες μόνο από τις παροχές που απολάμβανε η διάσημη ηθοποιός. Το εντυπωσιακό φουαγιέ αλλά και το ευρύχωρο σαλόνι που αντικρύζει κανείς με το που μπει στο σπίτι μας κάνουν να φανταζόμαστε την αφρόκρεμα του παλιού Hollywood να διασκεδάζει εκεί μέσα.

12 photos

Παράλληλα, το σπίτι για τους επισκέπτες μετράει 700 τ.μ. ενώ υπάρχει και ένας χώρος 1000 τ.μ. που προορίζεται είτε για το προσωπικό είτε σαν γραφείο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΗΘΟΠΟΙΟΣ| AUDREY HEPBURN| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ| ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ
MORE FOR YOU