Η Jennifer Lopez μετακομίζει και πολύ θα θέλαμε το σπίτι της

Απλά κοστίζει περίπου $27 εκ. δολάρια.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017
Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

Η περίφημη περιοχή Flatiron District της Νέας Υόρκης είναι γνωστή για τους διάσημους κατοίκους της, με τη Jennifer Lopez να είναι ανάμεσά τους αλλά όχι πια.

Η εκρηκτική Λατίνα star μόλις έθεσε το διαμέρισμά της σε διαθεσιμότητα και πραγματικά, αν δεν υπήρχε η μικρή λεπτομέρεια των $27 εκ. δολαρίων, πολύ θα θέλαμε να μείνουμε σε αυτό.

Το συγκεκριμένο penthouse είναι μέρος του Whitman Building και χρονολογείται πίσω στο 1924. Με θέα προς το Madison Square Park που κόβει την ανάσα, 4 υπνοδωμάτια και 11 (!) μπάνια, το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει και ένα αρκετά σπάνιο χαρακτηριστικό σε σχέση με τις υπόλοιπες κατοικίες της Νέας Υόρκης, καθώς διαθέτει το δικό του προσωπικό outdoor χώρο.

Το εσωτερικό του βέβαια είναι αυτό που κλέβει την παράσταση, με ψηλά ταβάνια, τεράστια παράθυρα, ξύλινα πατώμαρα και επένδυση από ιταλικό μα΄ρμαρο να συνθέτουν ένα άκρως πολυτελές αλλά ταυτόχρονα cozy περιβάλλον.

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ| JENNIFER LOPEZ| ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ| JLO| ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ
MORE FOR YOU