Αυτή η βίλα στο Malibu πουλήθηκε στην τιμή-ρεκόρ των 110 εκατ. δολαρίων

H πολυτελής κατοικία βρίσκεται σε μία από τις πιο πλούσιες περιοχές στην κομητεία του Λος Αντζελες και συγκεκριμένα στην παραλία που έχει πάρει το όνομα «Billionaire’s Beach»

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Μία βίλα επτά υπνοδωματίων σε πολυσύχναστη περιοχή του Μαλιμπού έγινε το πιο ακριβό σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Λος Αντζελες αφού πουλήθηκε για 110 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μάικλ Σμιθ, ένας δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας του φυσικού αερίου μαζί με την γυναίκα του, ξόδεψαν ένα αντίστοιχο ποσό για τρεις κατοικίες στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, πριν από δύο χρόνια. Οι συγκεκριμένες κατοικίες είχαν συνολική έκταση περίπου 26 χιλιάδες τετραγωνικών μέτρων με μία παραθαλάσσια έκταση 84 μέτρων μπροστά στον ωκεανό και φυσικά άφθονη ιδιωτικότητα.

Οσο για την βίλα στο Μαλιμπού, αυτή καλύπτει μία έκταση μόλις 2 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων ενώ έχει και μία ιδιωτική παραθαλάσσια έκταση 30 μέτρων. Βρίσκεται ανάμεσα στον Αυτοκινητόδρομο Pacific Coast και δύο κατοικίες που ανήκουν στον μεγιστάνα Λάρι Ελισον, συνιδρυτή της εταιρείας κολοσσού της πληροφορικής, Oracle.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.Tags: MALIBU| MALIBU BEACH| ΡΕΚΟΡ| ΒΙΛΑ
MORE FOR YOU