Τα γυαλιά ηλίου που θα αναδείξουν το στιλ σας με τον πιο τρυφερό τρόπο

Μοντέρνα σχέδια που εντυπωσιάζουν με το design τους αλλά και τη θηλυκότητα που εκπέμπουν.

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011 Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Από κάποιο σημείο και μετά νομίζω όλες οι γυναίκες φεύγουμε κάπως από τη λογική του «να ψωνίσω κάτι ακόμα» και κλίνουμε προς το «θα αγοράσω αυτό που μιλάει μέσα μου». Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ το shopping εδώ και κάποια χρόνια μιας και, έχοντας ήδη στη συλλογή μου όλα τα basics που υποτίθεται ότι πρέπει να έχω, δεν θέλω να αγοράσω για παράδειγμα «ένα ακόμη ζευγάρι γυαλιά ηλίου» αλλά «ΤΟ ζευγάρι», εκείνο δηλαδή που θα μου κάνει κλικ, θα μου αρέσει με την πρώτη ματιά και θα το εντάξω σε όλα μου τα outfits νοητά, πριν καλά καλά το αποκτήσω.

 

 

Κάτι σαν αυτό που νιώθω όταν κοιτάζω τη νέα συλλογή του οίκου TOUS για το φετινό καλοκαίρι, με κάθε ζευγάρι γυαλιά να εκφράζει τις αξίες της μάρκας, που είναι συνώνυμες με την τρυφερότητα, τη διασκέδαση και το νεανικό πνεύμα. Το σχήμα, το design και το χρώμα συνδυάζονται με αριστοτεχνικό τρόπο, δημιουργώντας μία κολεξιόν από σχέδια για κάθε περίσταση και για κάθε τύπο γυναίκας.

25 photos

Τα νέα μοντέλα είναι από κόκκαλο, σε συνδυασμό με εξαιρετικά ελαφριά μέταλλα ενώ οι πιο θηλυκές φόρμες εμπλουτίζονται με κρυστάλλινα διακοσμητικά στοιχεία και με το λογότυπο χαραγμένο με λέιζερ. Οι flat φακοί, αλλά και οι καθρέφτες δίνουν στα κλασικά, μίνιμαλ γυαλιά ένα μοντέρνο look και τα κάνουν ιδανικά αξεσουάρ για να ολοκληρώσουμε τα φετινά summer looks μας με μια μοντέρνα αίσθηση αλλά και ένα touch από τρυφερότητα - υπάρχει καλύτερη ισορροπία;
 
Αποκλειστική διάθεση : DE RIGO HELLAS, τηλ. : 2106826326


MORE FOR YOU