Τώρα μπορούμε να πλένουμε τα ρούχα μας όπως οι stars στις ταινίες

Αυτό που βλέπαμε στις ταινίες και ζηλεύαμε ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα!

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012
Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012
Photo by Autri Taheri on Unsplash

Αν σκεφτεί κανείς μια κλασική σκηνή από αμερικάνικες ταινίες των 90s, αυτή θα ήταν με τους πρωταγωνιστές να πηγαίνουν τα ρούχα τους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο laundry room και να περιμένουν ώστε να τα παραλάβουν πλυμένα και πεντακάθαρα – κάτι που απέχει κάπως από το καθαριστήριο, όπως το έχουμε στην Ελλάδα. 

Προσωπικά μιας και είμαι λάτρης της καθαριότητας αλλά όχι της μπουγάδας, ανήκω πάντα σε αυτούς που «φορτώνουν» τη συγκεκριμένη δουλειά σε κάποιον άλλο από το σπίτι μου και προσπαθώ να αναπληρώσω αναλαμβάνοντας άλλες οικιακές δουλειές. Και αν ταυτίζεστε με την κατάσταση που μόλις περιέγραψα, σας έχω καλά νέα.

Η Miele ως ηγέτης στο χώρο της πλύσης πρωτοπορεί παγκοσμίως και συνεργάζεται με έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της επαγγελματικής φροντίδας ιματισμού δημιουργώντας σημεία για υγρό καθάρισμα. Στην Ελλάδα, η εταιρεία ΛΙΒΑΝΟΣ ΕΠΕ το 2010, με τον εξοπλισμό της Miele και τεχνογνωσία ετών εγκαινιάζει στον Πειραιά το πρώτο Miele Wet Care laundry αποφεύγοντας την χρήση τοξικών χημικών και διαλυτών. Το WETCARE είναι ένα επαναστατικό σύστημα πλύσης, που καθαρίζει με νερό και απορρυπαντικό τα ρούχα σε βάθος, με επαγγελματικό εξοπλισμό πλύσης Miele Professional.

Η πλύση γίνεται σε ιδανικές συνθήκες και θερμοκρασίες με ειδικά προγράμματα wetcleaning αναλόγως την ύφανση του ρούχου, με αποτέλεσμα τα ρούχα να μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα. Και επειδή φαντάζομαι πως όποιος έχει μανία με την καθαριότητα θα έχει την απορία που είχα και εγώ, πρέπει να γνωρίζετε πως τα ρούχα του κάθε πελάτη πλένονται σε ξεχωριστή πλύση για την άριστη υγιεινή τους.

Σεβασμός στο περιβάλλον

• Χρήση βιοδιασπώμενων απορρυπαντικών
• Χωρίς χημικά που χρησιμοποιούνται στο στεγνό καθάρισμα
• Εξοικονόμηση ενέργειας

Φροντίδα στα ρούχα

• Απομάκρυνση οσμών και ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα
• Απαλή διαδικασία πλύσης που φροντίζει τις ίνες
• Καθαρισμός ειδών που το στεγνό καθάρισμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει e.g. δερμάτινα, σουεντ, UGG μπότες, τσάντες και πουπουλένια είδη.

Φροντίδα και ασφάλεια για τον άνθρωπο

• Δεν εκτίθενται οι εργαζόμενοι σε χημικά και τοξικά γνωστά ως PERC.
• Πλύση κατάλληλη ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες

Και κάπως έτσι μας λύθηκαν λίγο τα χέρια, δε νομίζετε;

www.mielewetcare.gr/

FacebookMieleWetCare


MORE FOR YOU