Λαχταριστά, σπιτικά τσιπς

Ό,τι πρέπει για το σαββατοκύριακο με την οικογένεια και τους φίλους.

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012
Ό,τι πρέπει για το σαββατοκύριακο με την οικογένεια και τους φίλους.   Υλικά (για 4 άτομα)
  • 5 μεγάλες πατάτες
  • Αλάτι
  • Ρίγανη
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Λαδόκολλα
Διαδικασία: Ξεφλουδίζετε τις πατάτες και τις σκουπίζετε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας. Τις κόβετε σε πολύ λεπτές φέτες, όπως είναι τα τσιπς. Φροντίστε όσο μπορείτε να έχουν όλες οι φέτες το ίδιο πάχος. Αν δυσκολεύεστε χρησιμοποιήστε τον τρίφτη λαχανικών. Τοποθετείτε τις φέτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα, τη μία δίπλα στην άλλη, για να ψηθούν ομοιόμορφα. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα και τις αφήνετε για περίπου 20 λεπτά. Αφού τις βγάλετε από το φούρνο, βάλτε αλάτι και ρίγανη. Extra tip: Συνοδεύστε τα chips με σως τσένταρ ή chilli σως.





MORE FOR YOU