UPDATE

Παρακολούθησε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με τον καλύτερο Οδηγό Θεατών


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2022

Παρακολούθησε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με τον καλύτερο Οδηγό Θεατών
Το πιο σημαντικό γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου, μπορείς να το δεις εύκολα χάρη στον απόλυτο -και διαδραστικό- Οδηγό Θεατών του gmotion by gazzetta.

Οι ημέρες για τη διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πλησιάζουν και ο καλύτερος Οδηγός Θεατών, ώστε να γνωρίζεις τα πάντα γι' αυτό, είναι έτοιμος. Με όλες τις πληροφορίες αλλά και -για πρώτη φορά- την καινοτομία της πλοήγησης στο κάθε ιδανικό σημείο θέασης με ένα κλικ.

Jenny.Gr

Πρωτοποριακός, διαδραστικός Οδηγών Θεατών

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένα αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, που εξελίσσεται κατά βάση σε χωμάτινες διαδρομές στα βουνά της Κορινθίας, της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας, από τις 8 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Για να τον παρακολουθήσεις πρέπει στην κυριολεξία να πάρεις τα βουνά. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, χρειάζεσαι τον πιο αξιόπιστο, πλήρη αλλά και καινοτόμο οδηγό θεατών. Αυτός είναι ο Οδηγός Θεατών του gmotionby gazzetta, μέσα από τον οποίο θα ενημερωθείς για τα πάντα. Ταυτόχρονα όμως, με ένα κλικ, θα σε οδηγήσει σε όλα τα σημεία ασφαλούς και με την καλύτερη θέα σημείων, σε κάθε μια από τις 16 ΕιδικέςΔιαδρομές.

Jenny.Gr

Αν δεν θες να σκονιστείς

Την πρώτη ημέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι, η EKO SuperSpecial Stage Olympic Stadium, μια υπέρ-Ειδική Διαδρομή, που θα εξελιχθεί εντός του αγωνιστικού χώρου!

Το ταρτάν και ο χλοοτάπητας του σταδίου δίνουν τη θέση τους σε μια ασφάλτινη πίστα δύο παράλληλων διαδρομών, όπου τα αυτοκίνητα θα κινούνται δύο – δύο ταυτόχρονα, προσφέροντας πρωτοφανές θέαμα. Στον Οδηγό Θεατών του gmotion by gazzetta, θα βρεις όλες τις πληροφορίες για να ζήσεις μια μοναδική αγωνιστική εμπειρία ζωής.