UPDATE

Πώς η σειρά Samsung Galaxy Watch5 σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα


JTeam

17 Μαρτίου 2023

Πώς η σειρά Samsung Galaxy Watch5 σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα
Υπάρχει λόγος που ο ύπνος αποτελεί το ένα τρίτο της ζωής μας.

Η διαδικασία του ύπνου επιτρέπει στο σώμα και το μυαλό μας να ανακάμψουν, ενώ η έλλειψή του μειώνει την ικανότητά μας να αποδίδουμε καλά και να σκεφτόμαστε καθαρά. Ωστόσο, για πολλούς, η επίτευξη καλού ύπνου είναι μια πρόκληση που έχει επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια.

Η Samsung στοχεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τις νυχτερινές συνήθειες τους, όπως και τις δραστηριότητες της ημέρας, μέσω καινοτόμων τεχνολογιών όπως η σειρά Galaxy Watch5. Καθώς η παρακολούθηση του ύπνου αναδεικνύεται σε τάση για την ευελιξία , ήδη περίπου το 50% των χρηστών Samsung Galaxy Watch παρακολουθούν τα μοτίβα ύπνου τους τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, με το 40% από αυτούς να το κάνουν περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτό, βοηθά στη δημιουργία καλών συνηθειών, αφού όταν ο χρήστης κατανοήσει καλύτερα τα μοτίβα ύπνου του, μπορεί πιο εύκολα να τα βελτιώσει και να τα διατηρήσει, με αποτέλεσμα έναν πιο υγιεινό ύπνο.

Για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου στις 17 Μαρτίου, καθώς και την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τον Ύπνο από το Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου της Αμερικής, η Samsung μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές για ένα... καλό ύπνο.

Κατανοώντας τα μοτίβα ύπνου για τη δημιουργία καλύτερων συνηθειών

Καθώς τα μοτίβα ύπνου του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά, η εταιρεία έχει διευκολύνει την παρακολούθηση και την κατανόηση του, ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν τις δικές τους ανάγκες. Ο αισθητήρας BioActive του Galaxy Watch παρακολουθεί τα μοναδικά μοτίβα ύπνου – είτε είστε ξύπνιοι, είτε κοιμάστε βαθιά, καθώς και το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται το επόμενο πρωί στην εφαρμογή Samsung Health με τρόπο που είναι κατανοητός για τον χρήστη.

Jenny.Gr

Ωστόσο, η παρακολούθηση δεν αρκεί από μόνη της. Η καθιέρωση καλών συνηθειών στον ύπνο είναι εξίσου σημαντική, γι’ αυτό και η Samsung διευκολύνει τη διαδικασία με τη λειτουργία Sleep Coaching. Η λειτουργία χρησιμοποιεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διάρκειας ενός μήνα που παρακολουθεί τα μοτίβα του ύπνου για επτά ημέρες και, στη συνέχεια, τα αντιστοιχεί με ένα από τα οκτώ σύμβολα ζώων. Έπειτα, το Sleep Coaching προτείνει έναν τρόπο για να ορίσετε υγιεινές συνήθειες και ρουτίνες, βοηθώντας σας να επιτύχετε έναν καλό βραδινό ύπνο με μεγαλύτερη συνέπεια. Η συγκεκριμένη λειτουργία παρακολουθεί τις καθημερινές σας δραστηριότητες και στη συνέχεια δίνει συμβουλές και οδηγίες για την καλύτερη διαχείρισή τους, από την άσκηση και τη διατροφή μέχρι την προσοχή και την παρακολούθηση της ευεξίας σας.

Jenny.Gr


Δημιουργήστε ένα φιλικό περιβάλλον ύπνου

Φαινομενικά μικρά και απλά πράγματα, όπως το φως της οθόνης ή η θερμοκρασία δωματίου, μπορεί να επηρεάσουν τον ύπνο μας, επομένως ακόμα και το περιβάλλον είναι σημαντικό για την επίτευξη ενός καλού ύπνου. Μπορείτε να μειώσετε τους περισπασμούς από τις κινητές συσκευές σας συγχρονίζοντας αυτόματα τη λειτουργία ύπνου (Sleep Mode) μεταξύ του smartphone Galaxy και του Watch για σίγαση των ειδοποιήσεων και αλλαγή του φόντου του τηλεφώνου σε κλίμακα του γκρι. Η λειτουργία ύπνου απενεργοποιεί, επίσης, την οθόνη Always On, διασφαλίζοντας ότι το Galaxy Watch σας δεν θα ενεργοποιηθεί όταν αγγίζετε την οθόνη ή μετακινείτε τον καρπό σας.

Όσον αφορά στις συνδεδεμένες οικιακές συσκευές, το SmartThings σας επιτρέπει να ελέγχετε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων έξυπνου σπιτιού που κατασκευάζονται τόσο από τη Samsung όσο και από συνεργάτες. Το Galaxy Watch μπορεί επίσης να παρακολουθεί πότε πέφτετε για ύπνο κάθε βράδυ και να κλείνει αυτόματα τα στόρια του υπνοδωματίου ή να σβήνει τα φώτα και το κλιματιστικό.

Με την καλύτερη κατανόηση των προτύπων ύπνου σας, μπορείτε να ορίσετε καλές συνήθειες, πετυχαίνοντας καλύτερο ύπνο. Η Samsung δεσμεύεται να συνεχίσει να βελτιώνει τις μοναδικές εμπειρίες υγείας με λύσεις που επικεντρώνονται στον ύπνο. Οι διαρκείς στρατηγικές συνεργασίες με τους ηγέτες του κλάδου, όπως είναι το Εθνικό ίδρυμα Ύπνου της Αμερικής, θα συνεχίσουν να αποδίδουν το ολιστικό όραμα ύπνου της Samsung, προσφέροντας ακόμα πιο έξυπνες και πρακτικές ιδέες για να βοηθήσουν όλους να επιτύχουν τους στόχους υγείας τους.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Galaxy Watch4 Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro, επισκεφτείτε:

Galaxy Watch5: https://www.samsung.com/gr/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-40mm-silver-bluetooth-sm-r900nzsaeue/buy/
Galaxy Watch5 Pro: https://www.samsung.com/gr/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-pro-black-titanium-lte-sm-r925fzkaeue/buy/