UPDATE

H Linda Evangelista ετοιμάζει βιβλίο με τον θρυλικό φωτογράφο Steven Meisel


JTeam

26 Απριλίου 2023

H Linda Evangelista ετοιμάζει βιβλίο με τον θρυλικό φωτογράφο Steven Meisel
Ένα φωτογραφικό λεύκωμα με υλικό και φωτογραφίες του θρυλικού μοντέλου, από το 1987 μέχρι και σήμερα

Τη φιλία τους θέλησαν να τιμήσουν η Linda Evangelista και ο φωτογράφος Steven Meisel, οι οποίοι διατηρούν σταθερή συνεργασία από το 1987. Στο βιβλίο που ετοιμάζεται, αναμένεται να δούμε πάνω από 180 φωτογραφίες, στις οποίες πρωταγωνιστεί το θρυλικό μοντέλο των 90's σε διάφορες εκδοχές της. Στον πρόλογο του βιβλίου, τον λόγο παίρνει ο συγγραφέας και πρώην συντάκτης της Vogue, William Norwich, ενώ όλες οι εικόνες φέρουν την υπογραφή του Steven Meisel.

Jenny.Gr
@lindaevangelista


«Φτιάχνουμε εικόνες μαζί από τότε που γνωριστήκαμε, το 1987. Το βιβλίο γιορτάζει τη φιλία μας και αποτελεί μια έκφραση ευγνωμοσύνης για τη ζωή και την καριέρα μας» ανέφερε η Evangelista σε δημοσίευσή της στο Instagram.

To διάσημο μοντέλο από το Οντάριο του Καναδά, θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλα 700+ περιοδικών. «Από την πρώτη φωτογράφιση το 1987, οι εικόνες του θρυλικού φωτογράφου και της Linda Evangelista, είναι το αποτέλεσμα μιας αξιοσημείωτης δημιουργικής συμβίωσης μεταξύ φωτογράφου και μούσας» σημειώνεται στη σύνοψη του βιβλίου, που έχει τίτλο «Linda Evangelista Photographed By Steven Meisel».

Jenny.Gr
@lindaevangelista


Το εν λόγω βιβλίο θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο από τις 13 Σεπτεμβρίου, μέσω του εκδοτικού οίκου Phaidon.