UPDATE

Apple: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στις κλήσεις με το iOS 17


JTeam

17 Αυγούστου 2023

Apple: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στις κλήσεις με το iOS 17
Οι κλήσεις στα iPhones αλλάζουν και προκαλούν άλλοτε ενθουσιασμό, και άλλοτε αντιδράσεις

Βρισκόμαστε λίγο πριν τον Σεπτέμβρη και αυτό σημαίνει πως βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την ετήσια παρουσίαση της Apple. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοινώνει οτιδήποτε νέο θα κυκλοφορήσει, από προϊόν μέχρι και χαρακτηριστικά των συσκευών.

Με το iOS 17 το οποίο αναμένουμε, έρχονται πολλές ακόμη δυνατότητες, οι οποίες ήδη έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά, γνωρίζουμε όμως πως θα υπάρξουν αλλαγές στον τροπο που εμφανίζονται οι κλήσεις.

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει την κλήση να αποτυπώνεται σε σκουρόχρωμη οθόνη, με το όνομα, τα λεπτά που μιλάμε, αλλά και στο κάτω μέρος της οθόνης να υπάρχουν και αντίστοιχα κουμπιά για το μεγάφωνο, το mute, το πληκτρολόγιο, το FaceTime και φυσικά το κουμπί τερματισμού.

Όλα αυτά όμως φαίνεται να αλλάζουν ύστερα από αρκετά χρόνια. Η Apple θέλησε να δώσει έναν πιο διαδραστικό τρόπο αποτύπωσης της κλήσης, ο οποίος θα μοιάζει κάπως έτσι:

Jenny.Gr
@theverge

Πέρα από την εικόνα του προσώπου που θα εμφανίζεται σε ολόκληρη την οθόνη, το κουμπί τερματισμού έχει μεταφερθεί στο κάτω μέρος δεξιά.

Βέβαια, αυτή η αλλαγή προκάλεσε μερικές αντιδράσεις, καθώς πολλοί έκαναν παράπονα πως λόγω συνήθειας, η αλλαγή αυτή στη θέση του κουμπιού δεν είναι και πολύ βολική. Άλλοι βέβαια ενθουσιάστηκαν.

TAGS