UPDATE

Έλον Μάσκ: Απέκτησε το 11ο παιδί του - Δεν θέλεις να μάθεις το όνομα που του έδωσε


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2023

Έλον Μάσκ: Απέκτησε το 11ο παιδί του - Δεν θέλεις να μάθεις το όνομα που του έδωσε
Splash News
Ο δισεκατομμυριούχος Μάσκ, έχει αποκτήσει συνολικά 11 παιδιά, με 3 διαφορετικές συντρόφους του

Το 11ο παιδί του, και το 3ο με την τραγουδίστρια Grimes απέκτησε ο Έλον Μάσκ, ο οποίος έχει μια πλούσια παράδοση στα πολύ περίεργα, αλλόκοτα και ξεχωριστά ονόματα που επιλέγει να δώσει στους απογόνους του.

Και αυτή τη φορά, ο δισεκατομμυριούχος της Τέσλα, απέκτησε κρυφά ένα τρίτο παιδί με την Grimes, στο οποίο έδωσαν το όνομα Techno Mechanicus. Σύμφωνα με μια νέα βιβλιοκριτική που δημοσιεύτηκε από τους New York Times για την επερχόμενη βιογραφία του μεγιστάνα της τεχνολογίας, αναφέρεται εν συντομία, πως το 3ο παιδί του Μασκ με την τραγουδίστρια του «Genesis», φέρει το παρατσούκλι «Tau».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με την γέννηση του παιδιού. Ούτε η ακριβή ημερομηνία που ήρθε στη ζωή, ούτε και το φύλλο του παιδιού. Ο 52χρονος Μασκ και η Grimes, 35 ετών, έχουν άλλα δύο παιδιά, την κόρη 1 έτους Exa Dark Sideræl — της οποίας το ψευδώνυμο είναι «Y» — και ένα γιο 3 ετών ονόματι X Æ A-12.

Ενώ δεν είναι σαφές εάν ο Έλον Μάσκ και η μουσικός είναι ξανά μαζί, καθώς πριν από μερικούς μήνες είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους, τον φετινό Ιούλιο ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει μαζί τον γιο τους, στο Πορτοφίνο της Ιταλίας. Το διάσημο πρώην ζευγάρι δεν φωτογραφήθηκε μαζί, αλλά σύμφωνα με την Daily Mail, έμεναν στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχείο, και περνούσαν οικογενειακές στιγμές.

Ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας X, πρώην Twitter, έχει αποκτήσει συνολικά 11 παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες.