UPDATE

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2023

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!
Μουσική, συναισθήματα, χρώματα, παρέες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις και το πιο απολαυστικό αναψυκτικό, δημιούργησαν το απόλυτο σκηνικό για μια σειρά από μοναδικά συναρπαστικές βραδιές σε όλη την Ελλάδα.

Άλλωστε για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί διαχρονικά έμπνευση και κινητήριο δύναμη για τη δημιουργία ξεχωριστών εμπειριών που μας φέρνουν όλους ακόμα πιο κοντά.

Jenny.Gr

Φέτος λοιπόν, η Coca-Cola στήριξε την καλοκαιρινή περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού και έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμου να νιώσουν τον παλμό και να ζήσουν το πιο επικό μουσικό καλοκαίρι, σιγοτραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή.

Το Elpida Tour, μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola, ταξίδεψε στις μεγαλύτερες πόλεις και νησιά της Ελλάδας και την Κύπρο, και μας ένωσε όλους, με τη δύναμη που μόνο η μουσική μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους.

Jenny.Gr

Προτελευταίος σταθμός του Elpida Tour By Coca-Cola είναι η πολυαναμενόμενη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Λυκαβηττού, που επαναλειτουργεί μετά από χρόνια και θα μας υποδεχτεί σε μια συναυλία που θα μιλήσει στην καρδιά μας. Μάλιστα η συγκεκριμένη συναυλία έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας, καθώς η Coca-Cola στην Ελλάδα θα διαθέσει για την άμεση ανακούφιση των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία, ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο των εσόδων από τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί για τη συναυλία.

Jenny.Gr

Ο τελευταίος σταθμός του φετινού Elpida Tour By Coca- Cola είναι η πόλη της Βέροιας, στις 23 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνοντας μια μοναδική διαδρομή και δίνοντας ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, παρέα πάντα με μια απολαυστική Coca-Cola.

Μείνετε συντονισμένοι στο @cocacolagreece και στο Coca-Cola App για όλα τα νέα γύρω από το Elpida Tour by Coca-Cola.