UPDATE

Αεροσυνοδός δείχνει το «κρυμμένο» κουμπί στο κάθισμα αεροπλάνου που πρέπει να ξέρουμε (βίντεο)


Μάγκυ Πετροπούλου

12 Νοεμβρίου 2023

Αεροσυνοδός δείχνει το «κρυμμένο» κουμπί στο κάθισμα αεροπλάνου που πρέπει να ξέρουμε (βίντεο)
pexels
Το απίστευτο hack που θα σε ξετρελάνει

Ναι, αυτό πραγματικά είναι ένα φανταστικό κόλπο για να μπορείς να κάθεσαι πιο άνετα στο κάθισμά σου όταν ταξιδεύεις.

Το μοιράστηκε μαζί μας μια αεροσυνοδός της TUI Airways στο Ηνωμένο Βασίλειο και φυσικά της στέλνουμε ένα ευχαριστώ και μια μεγάλη καρδιά.

«Κάθεστε στο κάθισμα του διαδρόμου και αναρωτιέστε γιατί το μπράτσο σας δεν ανεβαίνει;» ρωτά η Τσάρλι Σίλβερ καθώς προσπαθεί να σηκώσει το υποβραχιόνιο του διαδρόμου χωρίς αποτέλεσμα.

«Ορίστε. Εδώ είναι ένα μικρό hack για εσάς. Πατήστε αυτό το μικρό κρυφό κουμπί και voila! Το υποβραχιόνιό σας θα κινείται ελεύθερα πάνω-κάτω».

Jenny.Gr
pexels

Το βίντεο που των 13 δευτερολέπτων που ανέβασε στο TikTok, κοντεύει ήδη τις 2 εκ. προβολές από τη στιγμή που το ανέβασε -λίγες ημέρες πριν.

Και εννοείται πως όλοι έγραψαν στην αεροσυνοδό λόγια γεμάτα ενθουσιασμό, αφού κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να το κάνει ή και αν το είχε κάνει ήθελε απλά να το κρατήσει μόνο για τον εαυτό του και όχι να το μοιραστεί μαζί μας.

Δες το παρακάτω βίντεο και κάνε και εσύ το ίδιο στην επόμενη πτήση σου:

@silvercharlie This video is for people who didnt know that the aisle seat armrest moves too, its like this on most aircraft types 😇✈️ #airplanehacks #travel #aviation #cabincrew #flightattendant #flyingtip #fyp #aisleseat ♬ original sound - Charlie Silver