UPDATE

iPhone 16: Οι πρώτες εικόνες που δείχνουν πως περίπου θα είναι εμφανισιακά


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2023

iPhone 16: Οι πρώτες εικόνες που δείχνουν πως περίπου θα είναι εμφανισιακά
@macrumors
Ποια θα είναι η βασική διαφορά από το iPhone 15

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Apple ανακοίνωσε τα νέα μοντέλα iPhone 15, τα οποία έχουν αρχίσει και φτάνουν σταδιακά στα χέρια των χρηστών. Έχοντας περάσει αρκετές εβδομάδες από το λανσάρισμα και την φετινή παρουσίαση των προϊόντων, οι μηχανικοί του τεχνολογικού κολοσσού, φαίνεται πως ασχολούνται εντατικά με τα νέα μοντέλα, δηλαδή τα iPhone 16.

Σύμφωνα με το MacRumors, ένα αξιόπιστο τεχνολογικό site, τα νέα μοντέλα iPhone 16 θα φέρουν την ονομασία ‘DeLorean’. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες σχετικά με το πως θα δείχνουν. Να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες αφορούν τα απλά μοντέλα, και όχι τα iPhone 16 Pro ή τα Ultra.

Jenny.Gr
@macrumors

Η πιο σημαντική εμφανισιακά αλλαγή σε αυτό το μοντέλο εντοπίζεται στο camera bump, το οποίο ναι μεν είναι το γνωστό τετράγωνο με τις στρογγυλεμένες γωνίες που έχουμε συνηθίσει, αλλά επίσης οι φακοί βρίσκονται κάτω από ένα ενιαίο γυαλί σε «σχήμα χαπιού», όπως στο παλιότερο iPhone X. Διαφορές εντοπίζονται επίσης και στα πλαϊνά πλήκτρα. Περισσότερο ενδιαφέρον και περισσότερες αλλαγές θα έχουμε για τα υπόλοιπα iPhone 16, δηλαδή τις εκδόσεις Pro, Plus και Ultra, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια πιο επίσημη ανακοίνωση, μέχρι στιγμής.

Jenny.Gr
@macrumors

TAGS