UPDATE

Κι αν η χρεωστική κάρτα σου, σου επέστρεφε χρήματα επειδή απλώς τη χρησιμοποίησες;


JTeam

22 Απριλίου 2020

Κι αν η χρεωστική κάρτα σου, σου επέστρεφε χρήματα επειδή απλώς τη χρησιμοποίησες;
Δεν είναι αστείο κι αυτό το άρθρο δεν είναι clickbait. Με τον νέο διαγωνισμό της Visa, μπορεί να γίνει πραγματικότητα

Ας είμαστε ειλικρινείς για ένα λεπτό (ή περισσότερα) κι ας παραδεχτούμε πως το 2024, κανείς δεν κυκλοφορεί με μετρητά. Η κάρτα έχει γίνει, ακριβώς όπως το smartphone, προέκταση του χεριού μας. Τη χρησιμοποιούμε από τα πιο μικρά –έναν καφέ ή ένα γλυκάκι- ως τα σημαντικά –τα εισιτήρια για τα ταξίδια στο εξωτερικό, για παράδειγμα, τις ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού, τα πάντα.

Jenny.Gr

Ένα πρωί Δευτέρας, συζητήσαμε στο γραφείο για όσα θέλουμε να μας προσφέρει η κάρτα που χρησιμοποιούμε. Οι απόψεις ήταν πολλές και ποικίλες. Έχουμε εξοικειωθεί τόσο μ’ αυτή, που καθένας μας έχει διαμορφώσει συγκεκριμένες απαιτήσεις, προσαρμοσμένες στον δικό του τρόπο ζωής, στις δικές τους συνήθειες. Όλοι, όμως, χρειαζόμαστε ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα στις συναλλαγές μας. Θέλουμε, όμως, και κάτι ακόμη –κάτι που μοιάζει ουτοπικό αλλά, χάρη στη Visa, δεν είναι: Να μας επιστρέφει χρήματα.

Jenny.Gr

Η Visa, η οποία έχει την καινοτομία στο DNA της, έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες μας, και με το παραπάνω. Πλέον, μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε έως και 1.000 ευρώ, με κάθε αγορά μας. Δεν είναι αστείο, κι αυτό το άρθρο δεν είναι clickbait.

Jenny.Gr

Μέχρι τις 31 Μάη 2023, η Visa φέρνει έναν μεγάλο διαγωνισμό, στον οποίο κάθε συναλλαγή μπορεί να είναι τυχερή. Κάθε αγορά, μικρή ή μεγάλη, από τον καφέ που αναφέραμε παραπάνω και ένα γεύμα, μέχρι οτιδήποτε φανταστούμε (και αγοράσουμε, φυσικά), μας βάζει στη κλήρωση για να κερδίσουμε έως και 1.000€, πίσω στην κάρτα μας. Συνολικά, θα κληρωθούν 1.520 άτομα –γιατί να μην είμαστε κι εμείς ανάμεσά τους;

Jenny.Gr

Για να συμμετάσχουμε, δεν έχουμε παρά να χρησιμοποιήσουμε τη Visa κάρτα μας –δεν έχει σημασία το ποσό, μόνο η ποσότητα των συναλλαγών. Την έχουμε συνέχεια πάνω μας, άλλωστε. Κι ο μηχανισμός του διαγωνισμού είναι παθητικός, δηλαδή συμμετέχει αυτόματα κάθε αγορά, χωρίς να απαιτείται κάποια επιπλέον ενέργεια από πλευράς μας. Όσο περισσότερες συναλλαγές με Visa, τόσο καλύτερα!

Μάθε περισσότερα στο www.visa.gr.


TAGS