UPDATE

Baby Reindeer: Η πραγματική «Μάρθα» δίνει συνέντευξη, απειλεί να μηνύσει τον Γκαντ και υποστηρίζει πως εκείνη είναι το θύμα


JTeam

9 Μαΐου 2024

Baby Reindeer: Η πραγματική «Μάρθα» δίνει συνέντευξη, απειλεί να μηνύσει τον Γκαντ και υποστηρίζει πως εκείνη είναι το θύμα
Η συνέντευξη ανεβαίνει σήμερα στο YouTube channel του Πιρς Μόργκαν

H πραγματική «Μάρθα» του Baby Reindeer είναι η Φιόνα Χάρβεϊ –το γνωρίζουμε αυτό. Βρέθηκε πραγματικό tweet της από το 2014, που έγραφε στον Ρίτσαρντ Γκαντ ότι πρέπει να της κρεμάσει τις κουρτίνες, και όλοι μάθαμε την αληθινή ταυτότητα της stalker του κωμικού. Τώρα, θέλει να πει τη δική της εκδοχή της ιστορίας.

Η Φιόνα Χάρβεϊ έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, τον γνωστό δημοσιογράφο που θα εκμεταλλευτεί τους πάντες και τα πάντα για τα views. «Η αληθινή Μάρθα του Baby Reindeer σπάει τη σιωπή της και μου δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη σχετικά με την επιτυχημένη σειρά του Netflix. Η Φιόνα Χάρβεϊ θέλει να ακουστεί και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Είναι ψυχοπαθής stalker;», έγραψε εκείνος στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

Η συνέντευξη βγαίνει σήμερα, Πέμπτη, στο κανάλι της εκπομπής Piers Uncensored στο YouTube. Κι η Φιόνα, απειλεί να κάνει μήνυση στο φερόμενο ως θύμα της. Έχει δηλώσει πως εκείνος χρησιμοποιεί τη σειρά για αντίποινα, ότι εκείνη είναι το πραγματικό θύμα.

Ο Ρίτσαρντ Γκαντ βρέθηκε σε πάνελ της Ακαδημίας Τηλεόρασης και μίλησε για την «τοξική ενσυναίσθησή» του, εξηγώντας πόσο άσχημα αισθανόταν για τη Μάρθα.

«Θυμάμαι όταν, στην πραγματική ζωή, μου έκανε stalking, ήταν ανελέητο και ένιωθα πως ήταν παντού, αισθανόμουν πως η ζωή μου δεν λειτουργούσε κανονικά», είπε. «Εξακολουθούσα να αισθάνομαι απίστευτο οίκτο για εκείνη».

«Στ’ αλήθεια, είδα κάποια που ήταν κάπως χαμένη εξαιτίας του συστήματος. Είδα κάποια που χρειαζόταν βοήθεια και δεν την έπαιρνε».