UPDATE CITY BLOGGING

Ένα ολοκαίνουριο Buba Night Market έρχεται αυτό το φθινόπωρο


JTeam

11 Οκτωβρίου 2023

Ένα ολοκαίνουριο Buba Night Market έρχεται αυτό το φθινόπωρο
Μετα την επιτυχία της πρωτης συνάντησης την περασμένη άνοιξη, η fall εκδοχή του event που αγαπησαμε είναι εδώ, την Κυριακή 15 Οκτωβριου, απο τις 18:00, με ελεύθερη είσοδο

Οι Street Outdoors Soundsystem έρχονται στα decks του χαρακτηριστικού νεοκλασικού κτιρίου του Buba για ένα απολαυστικό DJ set! Το Buba Night Market στοχεύει κάθε φορά σε μια μοναδική ατμόσφαιρα διασκέδασης και μια διαφορετική "soulful" εμπειρία όπου όλ@ είναι και νιώθουν ευπρόσδεκτ@, ένα περιβάλλον όπου άνθρωποι με διαφορετικά backgrounds βρίσκουν κοινό έδαφος.

Ένα πολυεπίπεδο soirée με αναφορές στη street food κουλτούρα, τη μόδα, την τέχνη, τον πνευματισμό και, φυσικα, τη μουσική ενώνει το community της Κηφισιάς και των βορείων προαστίων σε ένα event διαφορετικό από τα συνηθισμένα, σε μια γιορτή γεμάτη έμπνευση και απώτερο σκοπό μια συνολική αναζωογόνηση.

Jenny.Gr

The Music: Street Outdoors

Τα Street Outdoors Soundsystem αποτελούν πολιτιστικά-μουσικά γεγονότα eclectic αισθητικής, αντίστοιχά με projects άλλων ευρωπαϊκών μητροπόλεων, με στόχο μια κοινή αναφορά μεταξύ των κατοίκων τους & τη δημιουργία ενός σύγχρονου, cultural ευρωπαϊκού βιώματος. Το επιτυχημένα party, με founders τους Jiles & Jose, σε Έλλαδα & Ευρώπη έχουν συγκεντρώσει την τελευταία δεκαετία χιλιάδες πιστούς της House & Disco μουσικής!

Jenny.Gr

The Food: Buba signature πιάτα & cocktails

Για ένα απόγευμα η κουζίνα του Buba μετατρέπεται σε καντίνα με πάγκους όπως αυτές που συναντάμε στα παζάρια της Νοτιοανατολικής Ασίας. Δοκιμασε μια σαλάτα με κρύα διαφανα noodles, λαχανικά και χοιρινό ή πιες ένα δροσιστικό Buba Bloody Mary και άλλα κλασικά Buba πιάτα και cocktails σε προνομιακές street food τιμές!

Jenny.Gr

The Market: Fashion/Beauty Bazaar + Greek Brands

Μια ομάδα από influencers, πρόσωπα της μόδας καθώς και άλλα μέλη του τοπικού community διαθέτουν items από τις συλλογές τους απο επώνυμα brands, ρούχα, αξεσουαρ, παπούτσια, κοσμήματα, καθώς και προϊόντα ομορφιάς σε πολύ χαμηλές τιμές! Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελείς σκοπούς.

Παράλληλα, το Buba Night Market φιλοξενεί επιλεγμένα μικρά ελληνικά brands φέρνοντας στο προσκήνιο ταλαντούχους δημιουργούς που ενισχύουν την πιο ανήσυχη και ενδιαφέρουσα πλευρά της πόλης.

Jenny.Gr

The Future: Spiritual Space

Στο Buba Upstairs, το εντυπωσιακό πατάρι με τα δεκαδες ταιλανδεζικα φαναράκια στην οροφή, οι επισκέπτες θα έχουν ξανά την ευκαιρία να βιώσουν μια μυστηριακή εμπειρία από επαγγελματίες παραδοσιακών πανάρχαιων μεθόδων προβλέψεων με κάρτες taro, αστρολογία & αστροσοφία.

Το artwork της αφίσας σχεδίασε ο Στάθης Μητροπουλος του Hyper Hypo studio.

Συμμετέχοντες

The Music

Street Outdoors Soundsystem

The Market

Choé
Alchemia
Paisios Mentesidis
Elizabeth Touli

The Future

Penny Adamopoulos, founder of SynDemiurgia
Wildwood Tarot & Αστροσοφία

Kassi Kai
Tarot Reading

Eιρήνη Μαντή
Tarot Reading

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Buba Bistrot Exotique
Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
210 6231151
FB Buba Kifisia
Insta @buba_bistrot_exotique