UPDATE CITY BLOGGING

Χριστουγεννιάτικα bazaar στην «καρδιά» της Αθήνας για να αγοράσεις ιδιαίτερα δώρα


Ερασμία Αρβανιτά

14 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικα bazaar στην «καρδιά» της Αθήνας για να αγοράσεις ιδιαίτερα δώρα
Eurokinissi
Χριστούγεννα χωρίς bazaar, δεν γίνεται

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια «ανάσα» πριν από τα Χριστούγεννα. Σίγουρα, κι εσύ θα έχεις μπει στο κλίμα των εορτών και ήδη σκέφτεσαι τα δώρα που θα αγοράσεις για τους αγαπημένους σου, αλλά και για σένα τις επόμενες μέρες.

Και επειδή τα Χριστούγεννα μας φέρνουν όλους λίγο πιο κοντά, τι καλύτερο από να επισκεφτείς μερικά bazaar όπου θα βρεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα; Για την ακρίβεια, όχι απλώς δώρα, αλλά στολίδια, διακοσμητικά, ρούχα, αξεσουάρ, βινύλια και πολλά ακόμα. Εκτός από το να ψωνίσεις όμως, θα μοιράσεις και λίγη αγάπη σε όσους έχουν ανάγκη.

Bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το καθιερωμένο bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε περιμένει μέχρι και την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου. Στο «Smile Bazaar» μικροί και μεγάλοι μπορούν να ανακαλύψουν σε πολύ χαμηλές τιμές μία τεράστια συλλογή από υπέροχες δημιουργίες. Επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, πολλά παιχνίδια, Χριστουγεννιάτικα δώρα, καλλυντικά και όμορφα χριστουγεννιάτικα είδη, είναι εκεί και σε περιμένουν.

Jenny.Gr

Το μπαζάρ είναι καθημερινά ανοιχτό – και τα Σαββατοκύριακα, μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου στους χώρους του οργανισμού στην Αγία Παρασκευή (Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 5ος όροφος).

Bazaar από το KAZ Shelter For Stray Animals - Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων

Εάν θέλεις να στηρίξεις το έργο του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων (KAZ Shelter For Stray Animals), τότε σου έχουμε βρεις πού μπορείς να πας το Σάββατο 16/12 και την Κυριακή 17/12. Εκεί, θα βρεις πολλές χειροποίητες δημιουργίες, T-shirt και διάφορα ήδη με το logo του καταφυγίου, καθώς και τμήμα επιλεγμένων ειδών ψηλής αξίας σε απίστευτες τιμές. Θα αγοράσεις δώρα για σένα, τους φίλους, την οικογένεια και τους μικρούς σου φίλους.

Το μπαζάρ θα γίνει το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00πμ μέχρι τις 18:00μμ, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Meet Market

Δεν γίνονται Χριστούγεννα χωρίς Meet Market. Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Meet Market είναι φέτος πιο λαμπερό. Ξεκίνησε την Παρασκευή 8/12 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 17/12, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι. Εκεί θα βρεις τα πάντα κυριολεκτικά. Θα κάνεις τα ψώνια σου, θα φας street food, θα πιεις το ποτό σου και θα βρεις δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες. Το τεράστιο βιομηχανικό στέγαστρο στο Γκάζι, μετατρέπεται σε έναν μικρό παράδεισο.

Bazaar από το Make a Wish – Κάνε μια Ευχή Ελλάδος

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θέλει αυτά τα Χριστούγεννα να να χαρίσει ελπίδα και δύναμη σε όσα παιδιά δίνουν τη δική τους μάχη με την ασθένεια. Έτσι, διοργανώνει Bazaar με προϊόντα από το eshop του, σε διάφορα σημεία της Αθήνας, που μπορείς να βρεις εδώ.

Jenny.Gr

Για κάθε δώρο που αγοράσεις από τα Bazaar ή το eshop του οργανισμού, δίνει τη δυνατότητα στο Make a Wish να εκπληρώσει την ευχή ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια.

Fashion Bazaar της ICB

Πού μπορείς να πας για να βρεις επώνυμα fashion brands σε χαμηλές τιμές; Στο Christmas Charity Bazaar by ICB. Σκοπός του bazaar είναι η προσφορά στα παιδιά των Χωρών SOS, τη διεθνή οργάνωση που έχει ως αποστολή της να παρέχει ένα οικογενειακό περιβάλλον γεμάτο αγάπη για κάθε παιδί σε ανάγκη. Φέτος, η ICB αποφάσισε να επεκτείνει το φιλανθρωπικό της πρόγραμμα καλωσορίζοντας την εταιρεία προστασίας σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ», η οποία θα βρίσκεται στο bazaar.

Jenny.Gr

Το Bazaar, θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, κάθε μέρα από τις 10:00 – 20:00.

Bazaar δίσκων στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Εάν είσαι φανατικός των βινυλίων και λατρεύεις τη μουσική, ένα εορταστικό διήμερο στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης σε περιμένει, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Στους συμμετέχοντες θα περιλαμβάνονται γνωστά δισκοπωλεία, record labels και ιδιώτες. Θα βρεις βινύλια και cd, από όλα τα μουσικά ρεύματα. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται από τη Φωκίωνος Νέγρη 42.