UPDATE #NOW

Το νέο, γυναικείο i-pad Magazine HOPE μόλις κυκλοφόρησε


2 Αυγούστου 2013

HOPE-1.png

Μαζί με το 8ο διπλό τεύχος του KOOL magazine.

O τίτλος HOPE συμπυκνώνει πολλά και διαφορετικά νοήματα που η κάθε γυναίκα μπορεί να ερμηνεύσει με το δικό της τρόπο. Αντανακλά την ανάγκη για προοπτική, για αισιοδοξία, για αλλαγή. Η ματιά του είναι ξεχωριστή - φωτίζει το ωραίο, το διαφορετικό, το ενδιαφέρον, χωρίς στεγανά και κλισέ.

Κι επειδή η εικόνα είναι ένα υπέροχο εργαλείο έκφρασης ένα νέο γυναικείο tablet περιοδικό με διαφορετικές επιρροές και νέες ιδέες. Γεμάτο προσωπικότητες που μπορούν να σας εμπνεύσουν, να προβάλλουν την ομορφιά, τη χαρά και την γνώση που ταιριάζει σε πολλές και όχι σε λίγες.

Ελπίδα είναι να ανακαλύψετε στο HOPE κάτι που σας ταιριάζει, σας εκφράζει, σας αρέσει, σας δίνει την οπτική που αναζητάτε.

Προς το παρόν, το HOPE κλείνει το μάτι στο φθινόπωρο με το μυαλό και την καρδιά στο αξεπέραστο ελληνικό καλοκαίρι και δίνει ραντεβού τον Οκτώβριο με μια έκδοση που θα μας πάει ένα βήμα πιο μπροστά.

Στο preview που κυκλοφορεί, η Ιουστίνη μας θυμίζει την κοριτσίστικη πλευρά της αθωότητας παίζοντας με το φακό και η Olivia Palermo δίνει μαθήματα στιλ. Ο Γιάννης Στάνκογλου μας λέει δύο-τρία πράγματα –που σίγουρα θα θέλουμε να μάθουμε- για τον εαυτό του και 5 διάσημοι έλληνες απαντούν το ερωτηματολόγιο του Proust. Μάθετε ποιος είναι ο δικός σας μύθος σύμφωνα με το ζώδιό σας από τον Γιώργο Πανόπουλο και απαντήστε στο Quiz για να ανακαλύψετε ποια αρχαία θεά κρύβετε μέσα σας. Λίστα με τα προϊόντα που πρέπει να έχει το boudoir σας για την καλοκαιρινή περιποίηση και τι πρέπει να προσθέσετε για να υποδεχτείτε έτοιμες το φθινόπωρο. Ανακαλύψτε μαζί μας 5 fashion bloggers με διαφορετικό στυλ και περιηγηθείτε στις ατέλειωτες σελίδες τους, “κλέβοντας” styling tips. Κάντε διακοπές με boho στυλιστική διάθεση και βρείτε τι σας λείπει από τα beach essentials για φέτος.

Το καλοκαίρι όμως είναι KOOL ,το 8ο τεύχος του KOOL magazine κυκλοφορεί πιο φρέσκο από ποτέ!

Δείτε το Δημήτρη Ουγγαρέζο να βγάζει τον καρτουνίστικο εαυτό του και τον ταπεινό NBA Star Derick Rose να μιλά για το μπάσκετ και τη ζωή του. Το life story του Στηβ Κακέτση - από τη Νεράιδα και την Κατιάννα Μπαλανίκα έως τη φυλακή και την Άντζελα. Food: πένες με λαχανικά α λα Πέτρος Κωστόπουλος.

Μόδα: Motorcycle stories, jeans και sneakers και προτάσεις για shopping με budget 50 ευρώ. Fun: o Μιχαλολιάκος ως Donkey Kong, Fashion police και το ψυχογράφημα των σχολιαστών. Ακόμα: Τρεις μικρές ιστορίες που μπορείτε να διαβάσετε στην παραλία, γράφτηκαν αποκλειστικά για το kool και πολλές προτάσεις βιβλίων για όλα τα γούστα. Σινεμά – οι επερχόμενες ταινίες του Σεπτεμβρίου, το soundrack του μήνα και τα πιο kool beach bar γι’ αυτό το καλοκαίρι. Tέλος: Ο Φώτης Βαλλάτος φέρνει σε επαφή τους παραδοσιακούς Έλληνες με την νέα μόδα των social media.

Και επειδή το καλοκαίρι μπορεί να γεννά έρωτες, αλλά είναι απλά μία εποχή που φέρνει και χωρισμούς, ίσως εδώ να βρείτε την απάντηση γιατί συμβαίνει αυτό ενώ όλα φαίνονται ομορφότερα. Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animation κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο αγαπημένο σας θέμα!

KOOL

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animation κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο αγαπημένο σας θέμα! Κατεβάστε το App στο iPad σας και επιλέξτε τα τεύχη που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν! Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε: - Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω: Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.