UPDATE #NOW

Ανακαλύψτε τα 2 πρόσωπα-κλειδιά του Fortitude


13 Μαρτίου 2015

FORTITUDE1.jpg

Ένας φρικτός φόνος είναι η αρχή για να ξεκινήσουν τα προβλήματα που θα ταράξουν τη φιλήσυχη, κλειστή κοινωνία του Fortitude. Ποιος όμως θα κληθεί να εξιχνιάσει αυτή τη συνταρακτική δολοφονία που απειλεί το μέλλον της αρκτικής πόλης;

Τα πρόσωπα κλειδιά που θα αναλάβουν να βρουν τη λύση σε αυτό το έγκλημα είναι ο Dan Anderssen, αρχηγός της αστυνομίας και ο Eugene Morton, ένας ντετέκτιβ που φτάνει στην πόλη για να συνεργαστεί με τις αρχές. Πώς όμως αυτοί οι δύο χαρακτήρες θα συνεργαστούν; Η μεταξύ τους σχέση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση.

Fortitude (1)Dan Anderssen

Εντάσεις και καίρια ερωτήματα που μένουν αναπάντητα προκαλούν υποψίες που μεταβάλλονται σε αμφισβήτηση και έλλειψη εμπιστοσύνης. Ενώ οι δυο τους προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις… ο φόνος γίνεται καταστροφικός για την ηρεμία και την ασφάλεια της ειδυλλιακής πόλης όλο και περισσότερο. Η κυβερνήτης Hildur Odegard βλέπει την πόλη της να καταστρέφεται και τα σχέδιά της για να αναβαθμίσει την πόλη των ορυχείων σε μία τουριστική τοποθεσία να ναυαγούν.

08_gal_fortitudeEugene Morton

Τί κρύβεται λοιπόν πίσω από αυτή τη φρικτή δολοφονία; Η βίαιη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ιθυνόντων περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και τα ερωτηματικά αντί να απατώνται πληθαίνουν.

Συντονιστείτε κάθε Τετάρτη στις 21.00, δείτε τα επεισόδια αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ CINEMA 1HD κι ανακαλύψτε μαζί με τους Anderssen και Morton όλα τα μυστικά που κρύβονται καλά στην συμβατική κοινωνία του Fortitude.

Δείτε το trailer: