UPDATE #NOW

Fortitude: Γνωρίστε την κυβερνήτη του, Hildur Odegard


20 Μαρτίου 2015

Hildur-Odegard_Sofie-Grabol_.jpg

Η Δανή Sofie Grabol υποδύεται την κυβερνήτη του Fortitude που φέρει το όνομα Hildur Odegard, η οποία καλείται να φέρει ευημερία στην πόλη με όποιο κόστος. Ο φρικτός φόνος όμως που ταράζει την κοινωνία του Fortitude δυσχεραίνει το έργο της αφού πίσω του κρύβονται ανεξιχνίαστα μυστικά. Η Hildur λοιπόν καλείται να συνεργαστεί με τις αρχές αλλά και με τον ντετέκτιβ, χωρίς φυσικά να λοξοδρομεί του απώτερου στόχου της που είναι η τουριστική ανάπτυξη του Fortitude.

Η Odegard έχει ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με την ειδυλλιακή πόλη που κρατούν εδώ και 20 χρόνια, όταν την επισκέφθηκε μαζί με τον σύζυγό της και αστυνομικό Eric Odegard στο ταξίδι του μέλιτος. Κι ενώ είχε μάθει να ζει σε ένα ασφαλές μέρος με μία ήρεμη και φιλήσυχη κοινωνία, ξαφνικά καλείται να αντιμετωπίσει την αναστάτωση που προκάλεσε η εύρεση ενός πτώματος.

Το μεγαλύτερο πλήγμα που δέχεται η Odegard είναι  το γεγονός ότι το σχέδιό της για οικονομική ανάπτυξη της και αναβάθμιση της πόλης βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Η κυβερνήτης προσπαθεί να δώσει ώθηση στην οικονομία της πόλης, η οποία προήλθε από το κλείσιμο των ορυχείων. Κάνει λοιπόν προσπάθειες για να αναπτύξει τουριστικά την οικονομία με ένα μεγαλόπνοο σχέδιο δημιουργίας μίας πρωτότυπης ξενοδοχειακής μονάδας στο παγωμένο τοπίο του Fortitude.

Τι θα συμβεί όμως όταν ο περιβαλλοντολόγος, καθηγητής  Charlie Stoddar ανακαλύψει ένα απολιθωμένο πτώμα στην περιοχή; “Πως θα καταφέρει να διευθετήσει το ζήτημα που ταράζει το “πιο ασφαλές μέρος στη γή”;

Η Hildur Odegard πρέπει να σώσει την πόλη της και να επαναφέρει την ησυχία καθώς και να διαχειριστεί τους δύο άμεσα εμπλεκόμενους για την εξιχνίαση του φόνου, Dan Anderssen και Eugene Morgan.

Για να μάθετε τις λύσεις, συντονιστείτε κάθε Τετάρτη στις 21.00, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ CINEMA 1HD. Μην το χάσετε!