UPDATE #NOW

Fortitude: Ο ρόλος-κλειδί του καθηγητή Charlie Stoddart


21 Απριλίου 2015

AS08850-980x633_dark.jpg

Ο Christopher Eccleston συγκαταλέγεται στο καστ της σειράς μυστηρίου Fortitude και υποδύεται τον καθηγητή Charlie Stoddart. Αναγνωρίσιμος πλέον στο βρετανικό τηλεοπτικό κοινό, ο Eccleston, έχει έναν ρόλο-κλειδί στην πλοκή της σειράς.

Η καθηγητής Charlie Stoddart είναι αυτός που θα δώσει το πράσινο φως για την δημιουργία μίας τουριστικής ξενοδοχειακής μονάδας στον πάγο. Ο ίδιος ερευνά την περιοχή στην οποία βρέθηκαν απομεινάρια μαμούθ που βρίσκεται υπό εξαφάνιση. Η τελική του απόφαση θα είναι αυτή που θα κρίνει και τις εξελίξεις τις εμπορικής συμφωνίας που σκοπό έχει την τουριστική ανάπτυξη του Fortitude.

Σύμφωνα με τον Eccleston, ο καθηγητής Stoddart είναι ένας ευγενικός, ενθουσιώδης επιστήμονας. Αν και αρχικά, ο ρόλος του στην ήρεμη και ασφαλή πόλη φαίνεται ασήμαντος, ουσιαστικά πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις για τη λύση του μυστηρίου ου αναστάτωσε το φιλήσυχο Fortitude.

Δείτε το trailer της σειράς, μείνετε συντονισμένοι στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, κάθε Τετάρτη στις 21.00 κι απολαύστε το Fortitude αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV.