UPDATE #NOW

Fortitude: γιατί γέμισε το Λονδίνο πολικές αρκούδες;


28 Απριλίου 2015

Το Fortitude που μεταδίδεται αποκλειστικά στην Ελλάδα και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV, οδηγείται στο τελευταίο επεισόδιο. Την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 21:00 κανείς δεν θα χάσει το καθηλωτικό επεισόδιο που κλείνει τον πρώτο κύκλο της σειράς που ξετυλίγει μία σκοτεινή ιστορία εγκλήματος με φόντο τις παγωμένες αρκτικές εκτάσεις.

Print

Η παραγωγή σε όλα τα επίπεδα ήταν ακριβή, ευφάνταστη και πρωτοποριακή. Η promo campaign ήταν εφάμιλλη της σειράς και αιφνιδίασε κατοίκους και επισκέπτες του Λονδίνου με εντυπωσιακό τρόπο. Επιστρατεύτηκαν 19 Hollywood specialists για να κατασκευάσουν ομοιώματα πολικής αρκούδας που τοποθετήθηκαν σε διάφορα μη αναμενόμενα μέρη στο Λονδίνο.

Σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως και σε σταθμούς και συρμούς του μετρό, τοποθετήθηκαν εξαιρετικά αληθοφανή ομοιώματα. Οι ειδικοί έχουν μελετήσει το βάδισμα και τις κινήσεις των πολικών αρκούδων εκ των προτέρων, προκειμένου να κάνουν τις αρκούδες φυσικού μεγέθους να μοιάζουν με ζωντανές. Οι αντιδράσεις ήταν μοναδικές! 

[gallery-444352]  

O πρώτος κύκλος ολοκληρώνεται με την αγωνία και το suspense να μας κατακλύζει και να μας βάζει σε mood αναμονής του επόμενου κύκλου. Συντονιστείτε στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, αυτή την Τετάρτη στις 21.00!

Δείτε το trailer: