UPDATE #NOW

Ο πρωταγωνιστής του Aquarius είναι ο πιο cool τύπος


28 Ιουνίου 2016

Aquarius-1.jpg

Γνωστός για τη συμμετοχή του σε σειρές δράσης και περιπέτειας, ο David Duchovny πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη σειρά Aquarius, την οποία παρακολουθούμε αποκλειστικά στο κανάλι OTE CINEMA 4HD από τον OTE TV, κάθε Σάββατο στις 22:00 με διπλό επεισόδιο. Ο Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος μάλιστα έχει συμπεριληφθεί σε λίστες με τους πιο όμορφους ανθρώπους του πλανήτη, φροντίζει να απομυθοποιεί την εικόνα του αυτή, μέσα από τις απόλυτα cool δηλώσεις που επιλέγει να κάνει. Τι έχουμε ξεχωρίσει από αυτά που έχει πει κατά καιρούς;

Aquarius-1

  • Έχω μάθει πια να σέβομαι την ιδιωτικότητα. Πιο νέος ήθελα να λέω τα πάντα σε όλους επειδή νόμιζα ότι είχα τόσο ενδιαφέρον... Μέχρι που άκουγα τα ροχαλητά.
  • Η δημοσιότητα φέρνει χρήματα, με τα οποία όμως δεν έχω καλή σχέση. Είμαι ο τύπος ανθρώπου που δεν κυνηγά τα λεφτά, δεν μου αρέσει να τα διαχειρίζομαι. Φοβάμαι όμως τη σκέψη του να μην έχω, καθώς μεγάλωσα χωρίς αυτά.
  • Δεν μαγειρεύω καθόλου. Και ούτε ποτέ θα έτρωγα κάτι που θα είχα φτιάξει εγώ.
  • Όλοι λένε ότι ο κόσμος αλλάζει συνεχώς αλλά η ανθρώπινη φύση παραμένει ίδια. Νομίζω αυτό που αλλάζει είναι το μέγεθος της οθόνης των τηλεφώνων μας.
  • Αν είσαι έξυπνος, πρέπει να είσαι και ταπεινός. Μπορείς να μάθεις όσα πράγματα θέλεις, πάντα όμως θα υπάρχει κάποιος που δεν έχει ανοίξει βιβλίο και θα ξέρει τα διπλάσια από εσένα.

Τι άλλο να πει λοιπόν προκειμένου να τον συμπεριλάβουμε στους πιο cool stars εκεί έξω; Νομίζουμε αυτά αρκούν.

Μη χάνετε τα νέα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς  Aquarius κάθε Σάββατο στις 22:00 στο OTE CINEMA 4HD από τον OTE TV.